Досягнуть свого за будь-яких обставин: 3 імені найуспішніших і найсамодостатніших жінок

Деякі жіночі імена здатні наділяти своїх власних рисами, які є запорукою успішності в житті, – силою, цілеспрямованістю і здатністю долати будь-які перешкоди на своєму шляху.

Такі жінки завжди досягають своєї мети, пише ТСН.

Валерія

Це жіноче ім'я у перекладі трактується як "міцна", "багата", "впливова". Його власниці уособлюють у собі міць, активність, велич, хоробрість і красу.

Валерії – відкриті та великодушні, але свою доброту вони виявляють лише щодо найближчих людей. У суспільстві ці жінки виділяються своєю рішучістю та непохитністю. Вони мають розвинену інтуїцію, тому без труда виявляють приховані мотиви будь-яких вчинків. Все це допомагає їм досягати неабиякого успіху в житті.

Зоя

Це досить рідкісне ім’я, яке означає "життя" і несе особливу енергетику – сильну та яскраву. Названі їм жінки стають неймовірно рішучими, впливовими та поважними, водночас добрими та співчутливими.

З дитинства вони володіють даром передбачати події та ситуації, а також проникливою інтуїцією. Зої можуть стати прекрасними наставницями, лікарками, викладачками. Ці жінки наскрізь бачать людей, що допомагає їм встановлювати правильну комунікацію та впливати на думки інших. Чоловіки звеличують і захоплюються ними, намагаючись завоювати увагу цих особливих представниць прекрасної статі.

Єлизавета

Значення цього імені – "Божа допомога". Його власниці вирізняються неабиякими інтелектуальними здібностями, сталевим характером та витримкою. Крім того, вони володіють рідким даром бачити та відчувати те, чого інші зовсім не помічають.

Вони проникливі та розумні, тому з них виходять прекрасні керівниці, політикині та підприємниці. Єлизаветам під силу вирішення найскладніших, навіть безнадійних ситуацій. У житті вони домагаються успіху і слави, адже як ніхто інший здатні заглиблюватися в суть речей та не зупиняються на пів дороги.

Джерело: 5692.com.ua