Звернення Андрія Білоусова до кам’янчан 15 квітня

«Доброго ранку , шановні кам‘янчани!

Доба пройшла без надзвичайних ситуацій.

Всі міські служби працюють у штатному режимі.

Ми продовжуємо працювати над підвищенням обороноздатності нашого міста. Дякую всім, хто щодня несе службу та допомагає нашим військовим!

Вже близько 10 тисяч переселенців проживають у Кам‘янському. Всі вони потребують житла та допомоги. Міська влада робить усе можливе для надання умов проживання в нашому місті. Ми розселяємо людей в гуртожитках, територіальних центрах, закладах освіти, але більшість людей розраховує на самозаселення в пошуках оренди квартир та будинків.

Шановні мешканці міста, які надають житло в оренду, я звертаюсь до Вас! Будь-ласка, не наживайтесь на людях у такий скрутний час, перестаньте завищувати ціни на оренду житла!

Хтось віддає своє житло у безоплатне користування, а хтось користується ситуацією!

‼️Всі небайдужі кам‘янчани, котрі бажають надати кімнату, квартиру, будинок для розміщення переселенців , можуть звернутися і надати пропозицію до ЦНАП (пр. В.Стуса, 10/12), спеціалісти зареєструють вас до бази соціальної програми «ПРИХИСТОК» та скоординують вас з переселенцями, котрі потребують житла.

Крім того, Ви можете дистанційно, через програму «ДІЯ» або сайт: prykhystok.gov.ua , зареєструватися в базі «ПРИХИСТОК» та запропонувати своє житло до проживання внутрішньо переміщеним особам.

Детальніше про реєстрацію у програмі «ПРИХИСТОК» та отримання  компенсації за розміщених осіб :  https://decentralization.gov.ua/news/14717.amp