У боях за Україну загинув кам’янчанин Юрій Ковбаса

Щохвилини наші захисники та захисниці героїчно боронять українську землю від навали російського агресора. Кожна сумна звістка про загибель українського воїна болем відкликається в серцях співвітчизників, написав мер Андрій Білоусов на своїй сторінці у Фейсбук.

25 квітня в бою з окупантами, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув старший сержант Ковбаса Юрій Степанович.

“Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна, поділяючи тяжкий біль утрати.”

Юрій Ковбаса народився 6 вересня 1962 року. Закінчив Дніпродзержинський енергетичний технікум та працював у ББК Дніпродзержинська. Починаючи з липня 2021 року, проходив службу в лавах Збройних Сил України. У нього залишилися двоє синів, донька, дружина та мати.

Доземний уклін воїну-захиснику!

Вічна пам’ять і слава Герою! 

Панахида відбудеться 3 травня о 12:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34), поховають воїна о 13:00 на кладовищі по вул.Партизанській у селі Миколаївка.