Про хід будівництва Кам’янського Центру реабілітації для військових доповів міський голова

Роботи з будівництва Центру реабілітації для військових розпочалися у червні і ведуться щоденно. Фахівці працюють без вихідних, в досить напруженому темпі, щоб вже в середині вересня Кам’янський Центр реабілітації гостинно відкрив свої двері. 

Про хід будівництва повідомив міський голова Андрій Білоусов в своєму Telegram-каналі.

«Виконуємо будівельні роботи, закуповуємо медичне обладнання та готуємо висококваліфіковані кадри. Задіяли всі ресурси, працюємо без вихідних, щоб до середини вересня відкрити Центр реабілітації, який відповідатиме всім вимогам Національної служби здоров’я України.

Робимо конкретні справи, навіть у важкі часи!» – підкреслив мер.

Нагадуємо, в Кам’янському Центрі реабілітації військові проходитимуть не лише фізичну, ще й психологічну реабілітацію. Після поранень та отриманих травм воїни зможуть відновити рухові функції та інші втрачені навички, адаптуватися та повернутися до повсякденного життя. Центр оснастять тренажерами та іншим медичним обладнанням. Він буде відповідати сучасним вимогам Національної служби здоров’я України. З пацієнтами будуть працювати висококваліфіковані лікарі (психологи, фізіотерапевти, реабілітологи та ерготерапевти).