Медпрацівників Кам’янського привітали із професійним святом

Щороку в третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника. Напередодні, медпрацівників Кам’янського із професійним святом привітали мер Андрій Білоусов, секретар міськради Наталія Ктитарова та начальник управління охорони здоров’я Віталій Мандзюк.

«Шановні лікарі, медичні сестри, фельдшери, працівники швидкої допомоги, та всі, хто пов’язаний із медичною сферою! В будь який момент ви готові прийти на допомогу, захистити, врятувати. Спочатку коронавірус, тепер найстрашніше – війна! Але в нас є найцінніший скарб – ви, тому ми обов’язково вистоїмо і здолаємо всі негаразди!   

Від усього серця дякую Вам за те, що щодня самовіддано рятуєте життя, в тому числі нашим захисникам, які мужньо боронять Україну від ворога. Бажаю вам наснаги у вашій нелегкій справі, оптимізму, міцного здоров’я вам та вашим пацієнтам, а нам усім – мирного неба та Перемоги!» – привітав медиків мер міста Андрій Білоусов.

На урочистій частині заходу, що відбувся у 7-ій міськлікарні, медпрацівникам Каменського вручили подяки від міського голови, нагороди від військової адміністрації та презенти від профспілки.

Згідно з офіційною статистикою, на сьогоднішній день у міських закладах охорони здоров’я працюють 3092 співробітники, з них: 603 лікарі, 1188 медсестер, 1791 медпрацівник. Окрім цього, до міських лікарень працевлаштували 59 спеціалістів із числа переселенців.