Жир на животі зникне за місяць: потрібно лише щодня випивати одну склянку цього напою

До приходу теплих днів залишається вже зовсім небагато, але ще є час підготувати свою фігуру, яка після довгої зими зазвичай залишає бажати кращого. У цьому може допомогти всього один напій, завдяки якому жир на животі буквально розтоплюватиметься.

Про простий та ефективний спосіб позбутися зайвих сантиметрів на талії розповідає ТСН.ua.

Добавка для прискорення схуднення

Щоб прискорити метаболізм та швидко зменшити жирову тканину, що накопичилася на животі, потрібно включити до свого раціону вівсяну воду. Це смачний і поживний напій, повністю натуральний та безпечний. А готується він дуже легко.

Овес – цінний продукт, багатий на мікроелементи та вітаміни, які потрібні нашому організму. У ньому є багато кальцію, заліза, цинку, магнію, фосфору, кремнію, ненасичених жирних кислот. Усі ці корисні компоненти переходять у вівсяну воду під час приготування напою.

Крім того, у вівсяній воді міститься велика кількість клітковини бета-глюкану. Саме цей інгредієнт сприяє сповільненню засвоювання поживних речовин і значно знижує апетит. Тому вівсяна вода діє як дієтична добавка, прискорюючи процес схуднення.

Як приготувати вівсяну воду – рецепт

Для приготування напою краще брати звичайні злаки, необроблені, адже вони більш корисні.

Рецепт приготування такий:

  • взяти пів склянки (125 мл) вівсяних пластівців;
  • залити пластівці двома склянками холодної води;
  • залишити настоюватися протягом 30 хвилин;
  • розбавити настій ще 6 склянками води;
  • добре розмішати і процідити;
  • зберігати у холодильнику.

Як пити вівсяну воду для схуднення

Вівсяну воду слід вживати щодня між прийманням їжі. За день потрібно випивати лише одну склянку напою, розділивши його на кілька прийомів. Уже через місяць буде помітний вражаючий результат.

Завдяки вживанню вівсяної води набагато простіше дотримуватися дієти, оскільки вона дозволяє надовго позбавляти відчуття голоду. Однак потрібно пам'ятати, що вживання лише вівсяної води не допоможе позбутися зайвої ваги.

Джерело: 5692.com.ua