Засідання районної ради ветеранів

Днями відбулося розширене засідання президії ветеранської організації Південного району. Засідання проводилося за участі директора територіального центру соціального обслуговування населення Південного району Берковської Анни Вікторівни, яка розповіла ветеранам про  роботу соціального центру.

Наразі соціальний центр обслуговує 1908 чоловік, у тому числі 970 ветеранів різних категорій. У центрі працює 4 відділення:

  • езкоштовна соціальна допомога на дому два рази на тиждень одиноким, одиноко проживаючим хворим ветеранам різних категорій;
  • відділення денного перебування одиноких, малозабезпечених ветеранів (25 чоловік) різних категорій, яким надається адресна натуральна та грошова допомога та організовується їх дозвілля;
  • відділення денного перебування осіб з інвалідністю та дітей з розумовою відсталістю;
  • відділення соціальної адаптації.

Також Анна Берковська розповіла про платні або частково платні послуги, що надаються територіальним центром та відповіла на запитання ветеранів.

У подальшому члени ради ветеранів працювали за основним порядком денним: привітали новообраних голів первинних організацій, ознайомились з планом роботи міської ради ветеранів та запланованими заходами з нагоди знаменних дат, затвердили план роботи на 2020 рік, розглянули напрямок волонтерської допомоги та ознайомилися з законодавством, що регулює волонтерську діяльність.