Заряджатимуть оптимізмом і не дозволять сумувати: 7 найрадісніших порід собак

Усі собаки видаються дуже оптимістичними тваринами, але певні породи наче переповнені ентузіазмом до життя. Вони виділяються особливим грайливим і доброзичливим характером, дуже люблять людей і не втомлюються дарувати своїм господарям чудовий настрій та радість. З собаками яких порід ніколи не доведеться сумувати, пише УНІАН.

Лабрадор ретривер

Ці великі собаки легко піддаються дресируванню, вони дуже оптимістичні та готові до будь-яких пригод. Лабрадори дуже віддані й завжди раді бути в компанії людей.

Золотистий ретривер

Спокійні та вірні, золотисті ретривери завжди прагнуть догодити господарю. Вони раді спілкуватися з усіма, в тому числі з дітьми та іншими домашніми улюбленцями. Це розумні, ласкаві та життєрадісні собаки, які обожнюють веселощі.

Бігль

Собаки цієї породи комфортно спілкуються з людьми, добре ладнають з іншими собаками та навіть з кішками. Вони спокійні, життєрадісні та виховані, а також дуже люблять рухатись, тож не дадуть господарю засиджуватися на одному місці.

Бішон фрізе

Ці собаки дуже доброзичливі, ласкаві та водночас енергійні, проте підтримують баланс активності та обіймів. Їм подобається проводити час зі своїми господарями та є чудовими компаньйонами для будь-якого любителя собак.

Бедлінгтон тер'єр

Цю породу колись використовувати для полювання на шкідників в Англії, але зараз ці собаки можуть стати відмінними компаньйонами для людей у будь-якій активності. Вони ласкаві та енергійні, обожнюють обійми та веселощі.

Боксер

Собаки цієї породи прагнуть завжди бути поряд із господарем, заряджають його своїм ентузіазмом та гарним настроєм. Боксери ідеально підходять не тільки для тих, хто шукає великого собаку-охоронця, а й для тих, кому потрібен справжній друг.

Бордер коллі

Це порода, яка вражає своїм інтелектом і прагненням до спілкування. Бордер коллі із задоволенням братиме участь у будь-якій грі, доки в ній є людина.

Джерело: 5692.com.ua