У Кам’янському ремонтують заклади освіти та культури

Завдяки своєчасному облаштуванню бомбосховищ та укриттів в закладах освіти в минулому році, переважна більшість дітей у Камʼянському навчаються офлайн. Камʼянське  вважається одним із найкращих міст в Україні за рівнем організації навчального процесу в умовах війни. Про це написав мер міста Андрій Білоусов на своїй сторінці у Фейсбук.

За рахунок коштів, виділених в цьому році, вже розпочали виконання найбільш необхідних ремонтних робіт в закладах освіти та культури.

Мер міста Андрій Білоусов проінспектував ремонт в Спецшколі «Гармонія». В будівлі навчального корпусу вже замінили частину вікон та дверей, впорядковують кабінети та інші приміщення.

Окрім того, на цей рік заплановано виконання необхідних ремонтних робіт покрівель у 8-ми закладах освіти. Буде встановлено пожежну сигналізацію в 4-х навчальних закладах тощо. 

Також буде відремонтовано покрівлю в будівлі музею історії міста та відкрито третю сцену театру ім. Лесі Українки. Це буде дитячий ляльковий театр, якого ніколи не було в місті, що допоможе відволікти наших дітлахів від війни. Будівля колишнього музею “ДМК” стане приміщенням лялькового театру.