Псують настрій і собі, й іншим: 5 імен найбільш песимістичних чоловіків

Багатьох людей час від часу, особливо під впливом несприятливих подій, охоплює песимістичний настрій. Але для деяких жити, дивлячись на все через негативну призму і зосереджуючись на недоліках замість переваг, – це норма. Є думка, ще найбільше песимістів серед чоловіків, які носять певні імена.

Хто ці чоловіки, які навіть у моменти радості можуть знаходити щось погане, розповідає PIXEL.

Сергій

Ці чоловіки, немов послідовники філософського скептицизму, багато подій сприймають з тонким цинізмом. Вони звикли реально оцінювати ситуацію, тому не поспішають розфарбовувати все у яскраві кольори. Зазвичай цинізм Сергіїв пов’язаний з досвідом, який вони отримують протягом життя.

Андрій

Чоловіки з цим ім’ям сприймають світ у темних відтінках, схильні до меланхолії та тривалому аналізу ситуації. Хоча іноді вони все ж здатні щиро радіти, але все ж у більшості випадків думки Андріїв спрямовуються на пошук прихованих недоліків та підступів.

Артур

Здебільшого Артури розглядають світ об'єктивно і до все сприймають з пересторогою, виділяючи можливі загрози. І це допомагає їм уникати деяких негараздів. Але водночас дивним чином ці чоловіки можуть перетворити будь-яку хорошу ситуацію на привід для смутку і ностальгії.

Владислав

Володарі цього імені завжди перебувають в очікуванні негативу та каверзів від оточуючих людей. Здається, що ніщо позитивне і приємне вони просто не здатні сприймати, адже орієнтовані насамперед на критику і переконані, що невдача більш імовірна, ніж успіх. Тому Владиславам дуже важко отримувати від життя задоволення.

Ігор

Чоловіки, названі цим іменем, поєднують в собі доволі різні, іноді суперечливі якості. Вони вміють помічати дрібниці та відчувати радість у малих речах, але часто припускаються помилок, після яких слідують тривалі роздуми і песимістичні висновки. Особливо це стає помітним з роками, коли Ігорі починають бачити навколо все більше поганого, ніж доброго.

Джерело: 5692.com.ua