На яких посадах в Україні пропонують зарплати від 40 000 гривень: прибуткові вакансії

В Україні на ринку праці з'являються вакансії із гарантованим доходом від 1 тисячу доларів, що складає близько 40 тис. гривень. Про це свідчить інформація одного з провідних кадрових порталів. Кому зараз в Україні пропонують високу зарплату пишуть Новини.LIVE.

Рієлтор

Фахівцям у сфері продажу чи оренди нерухомості готові платити від 45 тис. грн. Основними вимогами є вміння вести ефективну комунікацію та володіння мистецтвом переконання. Надається можливість навчатися, гнучкий графік. Розмір доходу індивідуальний і залежить від активності працівника.

Автомаляр

Ці працівники у середньому можуть заробляти 40-60 тис. гривень. Переважно автомаляри займаються фарбуванням, рихтуванням, зварюванням авто, заміною деталей, арматурними роботами, аналізом пошкодження транспорту. При цьому основна вимога, яку висувають перед кандидатами, – досвід роботи не менше 2 років.

Оператор call-центру

Заробляти від 40 000 гривень можна на посаді оператора call-центру за умови знання іноземних мов. Оператори працюють як в офісі, так і дистанційно. Типовими обов'язками є інформування та консультування клієнтів щодо товарів, послуг компанії, різноманітних акцій. Для працівників проводять навчання та тренінги.

Диспетчер

Гідний дохід мають диспетчери у сфері логістики, при цьому найвищі зарплати у працівників закордонних компаній. Диспетчери мають такі обов'язки, як пошук вантажів для машин компанії, організація процесу перевезення, розв'язання певних логістичних проблем. Пропонуються вакансії без досвіду роботи, навчання, але кандидати мають володіти англійською мовою.

Менеджер із продажів

Доволі високі зарплати мають менеджери з продажів – 60-120 тисяч гривень. Основними обов'язками є розробка стратегії, тактики, цілей продажів. Щоб отримувати хороші доходи, ці працівники повинні виконувати план із продажу, здійснювати аналіз ринку та конкурентів.

Джерело: 5692.com.ua