Комунальники Камʼянського полагодили каналізацію по вул. Механізаторів

Про виконані на цьому тижні роботи, під час яких з каналізації по вул. Механізаторів витягли величезну купу різноманітного мотлоху та побутових відходів, повідомили на комунальному підприємстві «Добробут». На підприємстві розповіли, що з метою відновлення належної роботи каналізаційної системи, працівниками підприємства було проведено ремонтні роботи випуску каналізації житлового будинку № 19 (1 під’їзд) за вулицею Механізаторів. Вилучено велику кількість різних відходів, які не давали змогу випуску належно працювати.

Мешканців Кам’янського вкотре наполегливо просять не засмічувати внутрішньобудинкові каналізаційні мережі твердими побутовими відходами, залишками від продуктів харчування та іншими речами.

Також на КП «Добробут» розповіли про ремонти покрівель, які виконуються у багатоповерхових житлових будинках міста цього тижня, це: ремонт покрівлі по вул. Миру, 27 (кв. 28), по вул. Василя Стуса, 3 (кв. 59), проспекту Наддніпрянському, 1-Б (кв. 29, 30), бульвару Незалежності, 17 (1 п.), вул. Металургів, 56 (кв. 64).

Як повідомили на підприємстві, в процесі проведення робіт велика увага приділяється парапетам та примиканням, аби не виникало проблем через протікання.