Здай кров – врятуй життя: Камʼянчан запрошують долучитися до здачі крові 

Нині лікувальні заклади постійно і у великій кількості потребують донорської крові, яка допомагає рятувати життя як наших захисників, так і цивільного населення.

Про це повідомляють у Кам’янському структурному підрозділі Комунального підприємства «Дніпропетровська обласна станція переливання крові».

Результатом активних бойових дій є велика кількість поранених бійців. Фахівці зазначають, що при суттєвих крововтратах, що часто трапляються на полі бою, один поранений може потребувати декілька доз крові, тобто допомоги кількох донорів за раз. Тож у справі порятунку поранених бійців важливий систематичний внесок кожного мешканця нашого міста, адже донором крові можна бути не частіше ніж раз на 60 днів, а поранення наші захисники отримують щодня.

Єдиним закладом у Кам’янському, який заготовляє кров для переливання пораненим захисникам та цивільному населенню є структурний підрозділ Комунального підприємства «Дніпропетровська обласна станція переливання крові», що знаходиться поряд з Академічним музично-драматичним театром ім. Лесі Українки. Тільки цей заклад приймає донорів для створення запасів крові і її компонентів і передає їх лікувальним закладам для переливання.

Здати кров можна з понеділка по суботу з 08:00 до 13:00

Контактний телефон: 0686878092