У Кам’янському 100% споживачів мають електропостачання

Через нестачу електроенергії трамваї на лінію не виходять, хоча інший громадський транспорт Камʼянського працює за графіком.

Як повідомили в мерії, 100% споживачів мають електропостачання, але через дефіцит електроенергії діють стабілізаційні графіки відключень. Також можливі екстрені відключення, які неможливо передбачити.

Крім того, закінчуються ремонтні роботи з відновлення теплопостачання у будинках, які залишались без опалення через вимкнення електроенергії. Всі навчальні заклади міста працюють в штатному режимі.

Представники міськради закликають кам’янчан бути уважними на дорогах, адже в період аварійних відключень світлофори в цих районах також не працюють.

У зв‘язку з можливістю нових ударів по енергосистемі містянам порадили завжди мати запас води на декілька днів та тримати мобільні пристрої і павербанки в зарядженому стані.

Нагадуємо, через складну ситуацію в енергосистемі, потрібно заощаджувати та максимально економно користуватися побутовими пристроями, аби не перенавантажувати систему.