Українські перли Дніпропетровщини

Днями, попри карантинні обмеження, творчо обдаровані діти Дніпропетровщини могли демонструвати свої таланти у дистанційних конкурсах. Справжнім святом для них став дистанційний фестиваль-конкурс «Перлинки Дніпропетровщини – 2020», організований обласною радою. Для участі в конкурсі надійшло 738 заявок, з них до фіналу вийшли 38 номерів. 

З огляду на те, що активну участь у фестивалі-конкурсі взяли молодіжні та дитячі колективи з Кам’янського, 23 червня для нагородження учасників фестивалю до нашого міста прибули представниця Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Тетяна Дацко та представниця асоціації міжнародних фольклорних етнографічних фестивалів Ксенія Улитовська


Нагороди отримали: Іван і Юрій Бєлови (гімназія №39), які посіли III місце в номінації «Інструментальний жанр», фольклорна етногрупа «Щебетушкі» (Лівобережна школа мистецтв) і вокально-естрадний ансамбль «Ягідка» (дитяча музична школа №1), які зайняли II місця в номінації «Вокал», хор учнів молодших класів «Мелоспів» (Лівобережна школа мистецтв), що завоював I місце в номінації «Вокал».


У номінації «Вокал» призом глядацьких симпатій була нагороджена етнографічна група «Співаночки» Кам’янського музичного коледжу.

Переможці отримали цінні подарунки, дипломи та пам’ятні відзнаки етнографічного фестивалю «Перлинки Дніпропетровщини – 2020».