ЗСУ завдали 14 ударів по районах зосередження військ РФ та їхньої техніки – Генштаб

Українські військові завдали 14 ударів по районах зосередження військ РФ і їхньої техніки, повідомляє у вечірньому зведенні Генеральний штаб ЗСУ.
«Українська авіація протягом поточної доби завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиціях зенітних ракетних комплексів противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили 3 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу, район зосередження артилерії та 2 склади боєприпасів окупантів», – йдеться у повідомленні.
За даними штабу, російські війська ведуть оборону на Куп’янському та Новопавлівському напрямках, а на Бахмутському та Авдіївському – зосереджені на наступі.
«Обстрілів з танків, мінометів ствольної та реактивної артилерії зазнали райони населених пунктів Верхньокам’янське, Спірне, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Залізне, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка Донецької області», – додають у Генштабі ЗСУ.

Місцева влада сьогодні повідомляла, що вночі 7 грудня на півночі Житомирщини був збитий іранський дрон-камікадзе «Shahed-136». Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У Генштабі уточнили, що вночі на Житомирщині війська РФ атакували Коростень

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, атакувавши на по всій довжині спільного кордону, а також використовуючи територію Білорусі.

Відтоді, не подолавши опір ЗСУ, вцілілі російські підрозділи на початку квітня вийшли з території Київської, Чернігівської і Сумської областей, у вересні армія України внаслідок блискавичного контрнаступу звільнила майже усю окуповану до того частину Харківщини. У листопаді ЗСУ деокупували лівобережжя Херсонщини.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !