Вночі російські війська били по Дніпропетровщині «Градами» та «Ураганами»

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що регіон уночі зазнав обстрілів з боку військ РФ.

«Всю ніч від обстрілів потерпала Нікопольщина… Росіяни ударили по району шість разів. Скерували на Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади «Гради» та важку артилерію. Минулося без постраждалих», – повідомив Резніченко у Telegram.

За його словами, пошкоджено було 16 багатоповерхових та приватних будинків, стадіон, господарські споруди та газогони.

«У інших районах вночі кричали сирени та обійшлося без атак, і на цю хвилину спокійно», – додав Резніченко.

Крім того, голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко у Telegram повідомив, що російські війська обстріляли Нікополь касетними боєприпасами.

«За інформацією ДСНС по місту Нікополь, ординці застосували касетні боєприпаси РСЗВ «Ураган», – написав Євтушенко.

За даними Генштабу ЗСУ, армія РФ продовжує зосереджувати зусилля на встановленні контролю над територією Донецької області ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

На Донеччині через обстріли військ РФ 5 людей загинули і 10 поранені – ОВА

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію». Москва, попри численні докази, також заперечує свої атаки на цивільних в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !