Влада Латвії пропонує передавати Україні конфісковані автомобілі

Міністр фінансів Латвії Арвілс Ашераденс запропонував внести поправки до закону та дозволити безоплатно передавати Україні автомобілі тих, у кого вони були конфісковані за керування у нетверезому стані. Про це повідомила генеральна директорка Служби державних доходів країни Ієва Яунзема.

У Латвії конфісковані у пʼяних водіїв автомобілі, продають на організованих Службою держдоходів аукціонах за досить низькими цінами. Через це місцеві жителі мають високий інтерес до подібних машин, тому що власником може стати той, хто з усіх охочих просто запропонує найбільшу суму.

З початку російського вторгнення в Україну Латвія активно підтримує Київ у гуманітарній та військовій сферах, а також закликає до цього інші країни Європи.

Наприкінці січня стало відомо, що Латвія передасть українській армії переносні зенітно-ракетні комплекси Stinger, два вертольоти Mі-17, безпілотники, десятки кулеметів із боєприпасами та запчастини для гаубиць M109.

Водночас у Олімпійському комітеті країни припускають, що ситуація в Україні може змінитися до проведення спортивної події. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Латвія не відправлятиме своїх спортсменів на Олімпіаду, якщо в ній братимуть участь Росія та Білорусь

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !