«Укрзалізниця» запускає поїзд із Києва до Миколаєва

Компанія «Укрзалізниця» вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відновлює пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом. Відповідний дозвіл перевізник отримав від Миколаївської обласної військової адміністрації та військових, вказує пресслужба УЗ.

«Перший поїзд до Миколаєва вирушить сьогодні з Києва о 22:00. Востаннє пасажирський поїзд далекого сполучення приїздив до Миколаєва 24 лютого. Поїзд №121/122 Київ-Миколаїв курсуватиме по парних числах зі столиці та по непарних – з Миколаєва. Зі столиці він вирушатиме о 22:14 та прибуватиме до Миколаєва о 07:15. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 22:09 та прибуватиме до Києва о 06:55. Квитки вже можна придбати в касах, у застосунку або чат-ботах «Укрзалізниці», – йдеться в повідомленні.

Як повідомив голова «Укрзалізниці» Олександр Камишін, вже в найближчі декілька днів буде відновлено залізничне сполучення з Херсоном.

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков припустив, що це може статися упродовж 10 днів.

Куп’янськ – другий найбільший залізничний вузол Харківської області (після Харкова), був звільнений від російських військ у вересні ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Укрзалізниця» відновила залізничне сполучення з Куп’янськом

Напередодні «Укрзалізниця» почала продаж квитків на поїзди до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Криму. За інформацією УЗ, квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ та звільнення України від окупантів, а скористатися ним – одразу після деокупації. Щойно рух буде відновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !