На Харківщині ексгумували тіла кількох людей, на тілі одного з цивільних є сліди катувань – ОГП

На Харківщині ексгумували тіла кількох цивільних громадян – у Куп’янську та Куп’янську-Вузловому, повідомляє Офіс генпрокурора у Telegram.

«14 листопада у смт Куп’янськ-Вузловий правоохоронці ексгумували тіло 45-річного чоловіка. За попередньою версією слідства, його закатували російські солдати під час окупації. На спині загиблого виявлено дві колото-різані рани. Також у населеному пункті ексгумовано труп 37-річного чоловіка, який загинув внаслідок обстрілу російських військових. У м. Куп’янськ прокурори також встановили жертв ворожих ракетних ударів, їх тіла ексгумовано. Наразі чотири трупи направлено для проведення судово-медичних експертиз», – йдеться в повідомленні.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством, повідомили в ОГП.

Раніше сьогодні повідомлялося, що на деокупованій Херсонщині правоохоронці виявили тіла подружжя фермерів, які загинули під час окупації.

Російські війська зайняли Херсон та більшу частину Херсонської області у перші дні після повномасштабного вторгнення в Україну, в лютому та березні ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

На звільненій від військ РФ Херсонщині виявили останки тіл цивільних – Офіс генпрокурора

Москва, попри численні докази, заперечує свої атаки на цивільних та воєнні злочини своїх військових в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !