У британській розвідці припускають, що залізничне сполучення між Херсоном і Кримом вже не працює

Після удару ЗСУ малоймовірно, що залізничне сполучення, що сполучає Херсон з Кримом, все ще функціонує, кажуть у Міністерстві оборони Британії з посиланням на дані своєї розвідки.
«У результаті українського удару по російському поїзду з боєприпасами в Херсонській області, на півдні України, дуже малоймовірно, що залізничне сполучення, що сполучає Херсон з Кримом, залишається в робочому стані», – йдеться у повідомленні.

29 липня радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив про удар по залізничному вокзалу у селищі Брилівка. За його словами, було знищено один із важливих логістичних вузлів окупанта. Згодом у оперативному командуванні «Південь» підтвердили влучання по ешелону з російською технікою та військами біля залізничної станції Брилівка на Херсонщині.

Дмитро Бутрій також повідомив, що окупанти оточили залізничну станцію, щоб «місцеві не здавали рух окупаційної техніки» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Після атаки ЗСУ у Брилівці окупанти відселили людей від залізниці – Бутрій

ЗСУ завдають ударів по живій силі, техніці противника. Також були пошкоджені кілька мостів, зокрема Антонівський міст в Херсоні. Після цього рух мостом закрили.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на 19:00 3 серпня

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !