У Бахмуті за добу через обстріли військ РФ 8 людей загинули і 17 поранені – Донецька ОВА

У Бахмуті за добу через російські обстріли загинуло восьмеро людей, ще 17 поранені, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Цієї ночі росіяни вели обстріли в Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. Бахмут зазнав найбільшої шкоди: за попередню добу росіяни тут вбили вісьмох людей, поранили ще 17. Пошкоджено 20 приватних і шість багатоповерхових будинків, чотири крамниці, палац культури та адмінбудівлю. Крім того, під обстріл потрапив ринок – пошкоджено 107 контейнерів. У місті четвертий день відсутні вода та електрика – ремонт неможливий через активні бойові дії», – написав Кириленко у Telegram.

За його словами, у Покровському районі постраждали Мар’їнка, Красногорівка, Максимільянівка та Авдіївка. За попередньою інформацією, постраждалих немає. У Краматорському районі під вогонь потрапили Слов’янськ, Костянтинівка та Рай-Олександрівка.

У Слов’янську, каже Кириленко, пошкоджено складські приміщення та будівля технікуму. У Костянтинівці постраждали підприємство та будинок. У Рай-Олександрівці – два будинки. Без жертв.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на 15:00 9 вересня

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію». Москва, попри численні докази, також заперечує свої атаки на цивільних в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !