«Мав розвідувати позиції ЗСУ та підірвати боєприпаси»: СБУ затримала рецидивіста на Херсонщині

Служба безпеки України заявляє про викриття на Херсонщині підозрюваного в агентурі на користь РФ чоловіка, який мав встановити розташування позицій ЗСУ та підірвати частину боєприпасів.

«За вчинення диверсії окупанти обіцяли своєму поплічнику «винагороду» у розмірі 30 тис грн. Зрадником виявився рецидивіст, який неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство», – зазначають у СБУ.

За даними СБУ, Катерина Губарєва переїхала на окуповану російськими військами частину Херсонщини у червні 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Дружині Губарєва оголосили підозру в колабораціонізмі – СБУ

За даними української спецслужби, росіяни завербували чоловіка через «проросійські погляди, які він висловлював серед оточуючих».
Затриманому уже повідомили підозру у держзраді та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

8 вересня Служба безпеки України заявила про затримання чоловіка за підозрою в зборі та передачі інфомрації про місця розміщення та переміщення підрозділів Збройних сил в Миколаєві.

Спецслужби України з початку повномасштабного вторгнення РФ систематично повідомляють про виявлення корегувальників, агентів та інших осіб через їхню роботу на шкоду ЗСУ та співпрацю з країною-агресором.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !