ОВА: російські військові атакували Сумщину з артилерії та мінометів

Армія РФ в суботу, 1 березня, армія РФ атакувала Білопільську та Есманську громади у Сумській області, повідомляє пресслужба місцевої ОВА в фейсбуці.

Використовуючи самохідну артилерійську установку армія РФ здійснила обстріл Есманської громади, загалом за добу було зафіксовано 7 «прильотів», уточнила влада.

По Білопільській громаді з території РФ здійснили обстріл із міномету – за інформацією Сумської ОВА, було зафіксовано 29 «прильотів». Крім того, армія РФ здійснила обстріл із АГС, здійснила десять пострілів.

Українські танки Т64 рухаються в напрямку Бахмута, Донецька область, 20 березня 2023 року, ілюстративне фото ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

За добу ЗСУ відбили понад 50 атак російської армії – Генштаб

«За повідомленнями військових, формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено. Підрозділи Сил оборони продовжують виконувати завдання на визначених рубежах оборони вздовж державного кордону», – повідомили в ОВА.

Сумщина межує з трьома областями Росії – Брянською, Курською, Бєлгородською. Прикордонні райони України регулярно зазнають обстрілів із боку Росії.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !