Нічна атака на Київщину: дронами пошкоджено об’єкт інфраструктури – влада

У ніч на 1 січня армія РФ випустила по Київській області майже три десятки дронів, пошкоджено об’єкт інфраструктури, повідомив очільник ОВА Олексій Кулеба в телеграмі.

За його словами, російські війська цілилися в об’єкти енергетики у Київській області, проте сили ППО відбили атаку дронів-камікадзе іранського виробництва типу Shahed.

«Попередньо, без постраждалих. Є пошкодження об’єкта інфраструктури. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби», – зазначив Кулеба.

31 грудня Росія завдала ракетного удару по Україні. За даними ЗСУ, Росія атакувала Україну 20 крилатими ракетами, 12 з них українські військові збили.

У Києві є руйнування в чотирьох районах міста – Голосіївському, Солом'янському, Печерському та Дніпровському. За останніми даними, одна людина загинула, ще 21 поранена. Також вибухи пролунали у Хмельницькому, Запоріжжі та Миколаєві, є постраждалі.

Уламки запущеного армією РФ іранського дрона-камікадзе із «новорічним привітанням» російською мовою, який було збито у новорічну ніч над столицею України. Київ, 1 січня 2023 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У новорічну ніч у небі над столицею збито 23 цілі – КМВА

У новорічну ніч над Києвом силами ПВО було збито 23 цілі, повідомляє у телеграмі Київська міська військова адміністрація.

Росія розпочала масштабне збройне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відтоді вона атакує об'єкти цивільної та військової інфраструктури.

«Ракети проти народу… На Пасху вони робили такі удари, на Різдво, на Новий рік... Вони називають себе християнами, дуже чваняться своїм православ’ям. Але вони – за дияволом. Вони за нього і з ним», – каже Володимир Зеленський ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У Росії дуже вихваляються своїм православ’ям, але вони «за диявола і з ним» – Зеленський після ракетної атаки

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !