Генштаб ЗСУ: за минулу добу армія РФ завдала 31 ракетний та 12 авіаційних ударів

Минулої доби війська РФ завдали 31 ракетний та 12 авіаційних ударів та здійснили більш ніж 70 обстрілів із РСЗВ, йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 1 січня.

«Постраждала цивільна інфраструктура Чернігівської, Сумської, Київської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Інформація про жертв серед громадянського населення уточнюється», – зазначають в Генштабі.

Також за інформацією українських військових, вдалось відбити атаки російської армії у районах населених пунктів Стельмахівка, Майданчик та Білогорівка Луганської області та Соледар, Бахмутське, Бахмут, Озарянівка, Мар’їнка та Перемога – Донецької області.

«Розраховуйте на Францію і розраховуйте на Європу» – каже Емманюель Макрон ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У новорічному зверненні Макрон пообіцяв підтримувати Україну до перемоги

«У районі населеного пункту Лиман Другої Харківської області ворог посилив контррозвідувальні заходи. Здійснює розшук проукраїнські налаштованого населення», – уточнили в Генштабі ЗСУ.

Крім того відомо, що українська авіація завдала ударів по району зосередження російських військових, а також по позиції їхнього зенітно-ракетного комплексу. Ракетні сили ЗСУ та артилеристи атакували російський пункт управління, чотири райони зосередження живої сили, а також пункт управління БПЛА окупантів.

Нехай цей рік буде «роком повернення» – людей і територій, каже Володимир Зеленський ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Українці – неймовірні. Погляньте, що ми зробили і що робимо» – Зеленський побажав у 2023 році перемоги

«Противник продовжує втрачати живу силу. Протягом останнього тижня лише до міської лікарні Біловодська в Луганській області доставлено близько 350 поранених військовослужбовців загарбників», – пише Генштаб.

31 грудня Росія завдала ракетного удару по Україні. За даними ЗСУ, Росія атакувала Україну 20 крилатими ракетами, 12 з них українські військові збили.

У Києві є руйнування в чотирьох районах міста – Голосіївському, Солом'янському, Печерському та Дніпровському. За останніми даними, одна людина загинула, ще 21 поранена. Також вибухи пролунали у Хмельницькому, Запоріжжі та Миколаєві, є постраждалі.

Нині оголошена повітряна тривога в Одеській, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Повітряна тривога в частині України: Кім повідомив про виліт двох груп безпілотників

У новорічну ніч над Києвом силами ПВО було збито 23 цілі, повідомляє у телеграмі Київська міська військова адміністрація.

Росія розпочала масштабне збройне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відтоді вона атакує об'єкти цивільної та військової інфраструктури.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !