На Херсонщині підірвалась автівка з цивільними, є жертва – поліція

На Херсонщині біля села Нова Кам’янка на російській міні підірвався автомобіль із цивільними, повідомляє пресслужба Нацполіції.

За повідомленням, що автомобіль Ford наїхав на протитанкову міну, через це стався вибух з подальшим загорянням автомобіля. Чоловік 1967 року народження – загинув на місці, ще один постраждалий 1983 року народження – отримав незначні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

На місці вибуху, піротехніками ДСНС виявлено ще декілька протитанкових мін.

У селі Новорайськ на міну наїхав легковий автомобіль і підірвався. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ОП: на Херсонщині авто наїхало на міну, постраждали четверо людей, серед них – дитина

«Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підриву на ворожій міні поблизу с. Нова Кам’янка двох чоловіків, жителів Дніпропетровської області. Обставини події встановлюються», – йдеться у повідомленні.

11 листопада Міноборони України повідомило, що Херсон повертається під контроль української армії. Російські військові відступили з правого берега Дніпра, де, зокрема, розташований обласний центр. Після відступу російські загарбники почали регулярно обстрілювати місто.

21 листопада міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала жителів Херсону евакуюватися на період зими.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !