Навчання після мобілізації: у ЗСУ пояснили, від чого залежить тривалість підготовки призовників

У Збройних силах України роз'яснили терміни та порядок навчання для військовозобов'язаних після отримання повісток. Про це в ефірі телемарафону повідомив Володимир Фітьо – начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ.

Читати далі

Блукаючий “привид”, квіти у вазі та потрощені люльки: що в пологовому будинку Дніпра після ракетного удару

У Дніпрі вранці 29 грудня під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Одна з ракет влучила в пологовий будинок, залишивши моторошні розвалини. Та, на щастя, усі живі та здорові, тому, що після сигналу повітряної тривоги спустились в укриття.

Читати далі

Приваблять у дім гроші та любов: які іграшки цього року обов’язково слід повісити на ялинку

Новорічна ялинка – це не лише символ святкового настрою, але й потужний інструмент для здійснення бажань і привертання позитивних змін у житті. Якщо ви хочете максимально використати енергію Нового року, слід пам'ятати, що символ року – Дракон, не терпить недбалості.

Читати далі

У Дніпрі під час ракетного удару не відкрили укриття в школі: директор вже звільнилась

29 грудня війська рф завдали ракетні удари по торговельному центру та пологовому будинку у Дніпрі. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та постраждалі місцеві мешканці. Під час цієї загрози у 75-й школі Дніпра черговий не впустив людей до одного з укриттів.

Читати далі

Новорічні акції та знижки в супермаркетах Дніпра

До Нового року супермаркети Дніпра зробили багато цікавих акційних пропозицій. Інтенсивно скуповуючись до свят, люди "змітають" з полиць товари зі знижками, але продавці по міні надходження поповнюють їх. Великі черги на касах можна помітити навіть в вдень робочого будня.

Читати далі

Як відрізнити якісну ікру від підробки: прості та дієві лайфхаки

Ікра, що завжди асоціюється з розкішшю та елегантністю, стала предметом шахрайства через свою високу вартість і популярність. Саме через велику кількість підробки, купуючи цей продукт, важливо знати, як відрізнити натуральну ікру від штучної.

Читати далі