Значний успіх каратистів з Кам’янського

Збірна Кам’янського з кіокушин-кан карате повернулася з традиційного турніру «Кубок княгині Ольги», що проводився у м. Ірпінь Київської області, де зайняла у командному заліку друге місце. 

Ці змагання проводяться в Україні вже понад 10 років, перший турнір відбувся в 2007 році. У 2020 році в змаганнях у розділі «куміте» взяли участь 460 осіб з різних версій кіокушин карате. На турнір приїхали 24 команди з 13 міст України. 
Великий інтерес з боку різних версій кіокушин був обумовлений тим, що навесні в Україні відбудеться низка змагань міжнародного рівня. Скоріше за все, багато команд розглядали ірпіньський «Кубок княгині Ольги», як підготовчий турнір для своїх фаворитів.

Традиційно на змаганнях розігрувався командний кубок за результатами загальнокомандного виступу серед жіночих категорій. Команда Кам’янської федерації кіокушин-кан карате за результатами виступу зайняла високе 2 місце. У минулому, починаючи з 2017 року, каратисти Кам’янського щорічно завойовували на цьому турнірі 3 командне місце. Помітний прогрес команди Кам’янського, попри певні тактичні помилки, дає надію на високі здобутки у наступних змаганнях.