З нагоди Міжнародного дня захисту дітей – юних кам’янчан запрошують на спортивне свято

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, у Камʼянському відбудеться справжнє спортивне свято для дітей Кам’янського та гостей нашого міста. Захід проходитиме  на базі ДЮСШ №2. 

Про це повідомили начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та координатор зі спортивних питань ГО “ВПО України” Тетяна Кулініч.

“Такий захід у нашому місті пройде другий раз. Базу ДЮСШ №2 ми обрали не випадково, адже саме тут ми приймали сімей-переселенців, видавали їм гуманітарну допомогу, проводили для них різні спортивні змагання. Тому дуже хотілося, аби наш захід відвідало якнайбільше дітей та батьків з тимчасово окупованих територій.

У програмі заходу: конкурси, майстер-класи з футболу та баскетболу, веселі старти. Також будуть виступи чемпіонів України з різних видів спорту, ну і звичайно подарунки. Свято пройде за підтримки міського голови Андрія Білоусова”, – розповів Коряк. 

“До нашої організації входять батьки, які бажають аби їх діти займалися спортом. Тому було б дуже гарно розпочати літній сезон з такого чудового спортивного заходу, де вони зможуть поринути у спортивне життя міста”, – зазначила Т.Кулініч. 

Свято почнеться 1 червня о 17:00.