Спортсмени з Кам’янського перемогли в обласній гімназіаді

Команда дитячо-юнацької футбольної школи «Надія» 6 червня виборола перемогу на чемпіонаті міста, а 7 червня – на фіналі гімназіади. Про це повідомляє «Спортивне Кам’янське».

7 червня на стадіоні «Надія» проходив фінал гімназіади – чемпіонату Дніпропетровської області з футболу серед учнів 2008-2009 років народження. Чотири команди боролися за звання чемпіона: ДЮСШ Павлограда, ДЮСШ Магдалинівської селищної ради та кам’янські команди ДЮФШ «Надія» і ліцею №18.

Після прикрої поразки ліцею №18 від команди Магдалинівки кам’янчани поборолися за третє місце чемпіонату з командою ДЮСШ Павлограда. Містяни обіграли гостей з рахунком 2:0 і стали бронзовими призерами чемпіонату.

Вирішальний матч відбувся між Магдалинівкою та ДЮФШ «Надія». Команда «Надія» перемогла з рахунком 5:3. Таким чином, ДЮФШ «Надія» тренера Андрія Широкого стає переможцем чемпіонату Дніпропетровської області з футболу, команда ДЮСШ Магдалинівської селищної ради – срібним призером, ліцею №18 – бронзовим призером.

Начальник управління молоді та спорту міськради Едуард Коряк привітав спортсменів із перемогою та побажав їм успіхів.

«Вітаю команду-чемпіонів з видатною перемогою. 6 червня вони перемогли на чемпіонаті міста, а сьогодні – на обласному. Також вітаю призерів, серед яких наш ліцей №18. Це великий успіх. Ми пишаємося нашими дітьми і бажаємо їм перемагати і надалі. А наша міська влада на чолі з мером Андрієм Білоусовим будуть допомагати нашим спортсменам досягати великих успіхів та прославляти наше місто, щоб Кам’янське гриміло на всю країну і далеко за її межами. І це тільки початок», – зазначив Коряк.