Футзальний сезон 2022-2023 завершився в Камʼянському

18-19 березня на базі СК «Прометей» пройшли фінальні Кубкові поєдинки найсильніших команд у трьох лігах з футзалу між промисловими підприємствами та аматорськими колективами сезону 2022-2023.

Вони були організовані федерацією футболу міста спільно з управлінням молоді та спорту міської ради Камʼянського.

У найсильнішій групі – Ліга «А» зустрілися команда “Атлетик”, переможець чемпіонату міста, та команда “Металург” – срібний призер. Перемогу з рахунком 3:2 виборола команда “Атлетик”. Кращі гравці матчу – Ігор Мироненко “Атлетик” та Руслан Бобець “Металург”.

У другому за рейтингом фіналі – Лізі «Б», зустрілися команда «Баглій», чемпіон сезону 2022-2023 Ліги “Б”,  та команда «Вогнеборець» із Сєвєродонецьку. Перший тайм з “Вогнеборець” програв з рахунком 0:2, а у другому таймі забили чотири м’ячі і виграли гру з рахунком 4:2.

У третьому по рейтингу фіналі – Ліга «В» між командами «Южкокс»- «Альянс» основний час матчу не виявив переможця нічия 1:1. У серії післяматчевий пенальті перемогу з рахунком 3:1 здобув «Южкокс». Кращими гравцями матчу стали воротарі.

Едуард Коряк, начальник управління молоді та спорту Кам’янської міської ради,  в своїй промові висловив вдячність Збройним Силам України  за можливість проводити змагання та зазначив,  що всі ми чекаємо перемоги, тримаємо спортивний фронт і готуємося вже до чемпіонатів з футболу на відкритому повітрі.