Боксери з Кам’янського вирушили на Чемпіонат України

З 12 до 18 червня в Черкасах проходитиме перший Чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат 2009-2010 років народження. У змаганнях візьмуть участь близько 450 спортсменів з усіх областей України.

Кам’янське представляють п‘ятеро боксерів у різних вагових категоріях. Богдан Рашевський (57 кг) і Данило Рохтін (60 кг) виступатимуть під керівництвом тренера Андрія Шешурєва, а від команди “ДЮСШ №1” змагатимуться Ярина Рудь (54 кг), Арина Прищепа (64 кг) та Софія Лісова (70 кг).

Геннадій Молоков, тренер дівчат, повідомив, що змагання такого рівня стануть для його вихованок дебютними, оскільки раніше вони приймали участь лише в міжобласних турнірах.

Він також подякувати громадській організації “Бджола” та Управлінню молоді та спорту за надані сертифікати, які покриють усі витрати на проїзд та проживання під час поїздки.

Переможці цих змагання отримають можливість представляти Україну на Європейському чемпіонаті з боксу серед школярів та школярок, який відбудеться у словенському місті Марібор з 15 по 26 серпня.