Сирський: станом на ранок усі атаки РФ під Покровськом відбиті

Українські захисники успішно обороняються на Покровському напрямку. Вони відбили останні атаки ворога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського під час Ставки.

За його словами, українські захисники продовжують оборонні операції на основних операційних напрямках. Фактично по всій лінії фронту йдуть бої різних інтенсивностей. Найскладніша ситуація – на Покровському напрямку.

"Противник намагається прорвати оборону наших військ. Але станом на ранок усі атаки відбиті, успіху противник не мав", – зазначив Сирський.

Генерал також додав, що на Курському напрямку продовжується наступальна операція. За добу українські захисники на окремих напрямках просунулися на відстань до 2 км. Вони взяли під контроль 5 квадратних кілометрів території.

Сирський запевнив, що ситуація на інших напрямках залишається складною, але контрольованою. Сили оборони продовжують виконання завдань.

Ситуація під Покровськом

Варто зауважити, що росіяни кинули велику кількість своїх солдатів на захоплення Покровська. Ситуація там складна, у ворога є успіх.

Станом на зараз, згідно з даними карти Deepstate, росіяни знаходяться за 10 кілометрів від міста.

Як писало Sky News, російський диктатор Володимир Путін має 10-12 тижнів для того, щоб досягти своїх цілей на Покровському напрямку. Після цього настане холодна погода, і окупанти не зможуть просунутися.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.