Нічна атака дронів: у Хмельницькій області сталася пожежа на складі меблевої продукції

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги Сили протиповітряної оборони у Хмельницькій області знищили 10 російських безпілотників типу Shahed.

Про це заявив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його допис в Telegram.

"Сьогодні вночі, під час сигналу "Повітряна тривога", наші сили ППО знищили 10 ворожих БпЛА типу Shahed", – йдеться у повідомленні.

Однак, внаслідок обстрілів виникла пожежа на складі, де зберігалася меблева продукція.

Наразі над ліквідацією пожежі працюють підрозділи ДСНС.

Нічна атака на Україну

У ніч на 12 вересня Росія здійснила атаку на Україну за допомогою дронів-камікадзе. В декількох областях країни було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили також попереджали про можливий запуск балістичних ракет.

Масований удар дронами Shahed був завданий по Конотопу в Сумській області. Щонайменше 13 осіб зазнали поранень. У місті склалася критична ситуація з електропостачанням, а подачу води здійснюють за графіком.

Крім того, у ніч на 12 вересня Росія спробувала атакувати Київ, але ворожі дрони не досягли столиці. У КМВА зазначили, що існувала загроза удару балістичними ракетами, однак по Києву їх не застосували.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.