Іспанія – Англія: прогноз на фінал Євро-2024

Національна команда Іспанії протистоятиме збірній Англії у фіналі чемпіонату Європи 2024 року.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч Іспанія – Англія відбудеться 14 липня в Берліні. Поєдинок прийме "Олімпіаштадіон". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 22:00.

Фахівці австрійської контори Bwin визначили "Фурію Роху" фаворитом протистояння. На перемогу піренейської команди можна поставити з коефіцієнтом 2,45. Натомість на успіх підопічних Гарета Саутгейта заклали бал 3,40. Навіть нічия в основний час поки вірогідніша з кефом 2,80.

Любителі гострих відчуттів можуть закластися на точний рахунок. Наприклад, коефіцієнт на впевнену перемогу збірної Іспанії (2:0) склав солідні 11,00. Цікава ставка на гол Харрі Кейна з перемогою збірною Англії запропонована з кефом 4,60.

Трохи інші цифри підготували українці з Favbet. На перемогу команди Луїса де ла Фуенте виставили коефіцієнт 2,59. Імовірність перемоги "Трьох левів" оцінили балом 3,50. Нічия теж вірогідніша – кеф 2,94.

Піти ва-банк можна зі ставкою, що першим забитим м'ячем у поєдинку буде автогол. Коефіцієнт на такий розвиток подій склав космічні 27,00. Простіший варіант – закластися на перемогу англійської збірної в післяматчевій серії пенальті за 9,00.

Збірна Іспанії на шляху до фіналу розгромила Грузію (4:1), драматично здолала Німеччину в додатковий час (2:1) та переграла Францію (2:1). Натомість збірна Англії в овертаймі дотиснула Словаччину (2:1), виграла серію пенальті в Швейцарії після нічиєї (1:1) та здобула вольову перемогу над Нідерландами (2:1). "Три леви" вдруге поспіль позмагаються за титул.

До слова, раніше збірна Уругваю завоювала бронзові нагороди Копа Амеріка-2024.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.