Гарріс обрушилася з критикою на Трампа на своєму першому передвиборчому мітингу

Віце-президент США Камала Гарріс, яка балотується на пост глави держави, виступила на своєму першому передвиборчому мітингу. У своїй промові вона різко розкритикувала свого конкурента Дональда Трампа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"У цій кампанії я обіцяю вам, що з гордістю поставлю свій послужний список проти його (Дональда Трампа – ред.) хоч будь-якого дня тижня… Чи хочемо ми жити в країні свободи, співчуття і верховенства закону або в країні хаосу, страху та ненависті?" – заявила вона в ході виступу.

Так чиновниця відповіла на закиди спікера Трампа Стівена Чунга.

"Пригнічуючий послужний список Камали Гарріс – це повний провал і абсолютна некомпетентність. Її політика – це політика Байдена (президента США Джо Байдена – ред.), і навпаки", – заявляв він.

При цьому Reuters привело дані власного соцопитування, згідно з результатами якого Гарріс випереджає Трампа – її підтримують 44% опитаних, а колишнього президента – 42%.

Що передувало

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент США Джо Байден вийшов із передвиборчих перегонів і підтримав кандидатуру Камали Гарріс.

За даними ЗМІ, Гарріс вже набрала достатньо голосів серед демократів, щоб стати офіційним кандидатом у президенти США від партії.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.