Буданов: війна точно закінчиться, це закономірний процес

Війна в Україні, яку розв'язала Росія, закінчиться. Цей процес є закономірним.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова під час виступу перед випускниками.

Він зазначив, що саме зараз в Україні вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії держави та людства загалом.

"Війна точно закінчиться, це закономірний процес. А тоді перед нами постануть інші задачі, не менш важливі і не менш складні", – сказав Буданов.

Керівник ГУР додав, що "будь-який рух вперед зустрічає опір", і, на його думку, це нормально.

"Ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів. Пам’ятайте – ви завжди маєте бути першими, номером один. Ніколи не пробувати бути "не гіршими ніж хтось", або "на рівні з провідними", ні – тільки номером один", – зазначив він.

Прогнози Буданов

Зазначимо, керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов відомий своїми прогнозами щодо ходу війни РФ проти України.

Деякі з прогнозів керівника ГУР не справдилися. Наприклад, про те, що Сили оборони України зможуть зайти в Криму до кінця весни 2023 року. Сам Буданов пояснював це тим, що Україна "вибилася з графіка".

У квітні 2024 року Буданов зазначив, що найближчий період буде важкий для українців, але він натякав, що це критична стадія.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.