Загибель матері з дітьми у задимленому будинку та пожежа на мосту: надзвичайні ситуації у Дніпрі на вихідних

Цими вихідними у Дніпрі та області сталася велика кількість пожеж. Внаслідок є загиблі та постраждалі.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

У Дніпрі ліквідовано пожежу на Центральному мосту

20 січня о 20:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на Центральному мосту у місті Дніпро.

По прибуттю за викликом рятувальники встановили, що у кабельному каналі горить ізоляція силового кабелю освітлення мосту довжиною 30 пог. м.

Пожежу ліквідовано о 22:00. Загиблих та травмованих немає.

До ліквідації займання залучено 17 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

У Дніпрі внаслідок пожежі загинули жінка та троє дітей

21 січня о 00:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання житлового будинку, розташованого на вулиці Червоної Рути Індустріального району міста Дніпро.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що всередині приватного житлового будинку горить домашнє майно на площі 15 кв.м.

Із задимленої оселі вогнеборці винесли непритомну жінку та трьох дітей, які теж були без свідомості. Після проведення реанімаційних заходів медичні працівники констатували смерть жінки, 1983 року народження, хлопчика, 2018 року народження, та двох дівчаток, 2017 та 2021 років народження.

Пожежу ліквідовано о 01:14. До гасіння було залучено 12 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

В Нікопольському районі ліквідували пожежу в гаражі

У неділю о 12:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на провулку Червоний міста Марганець Нікопольського району.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла на території приватного домоволодіння всередині гаражу. Горіли речі домашнього вжитку на площі 30 кв. м.

О 13:15 займання ліквідовано. Внаслідок події загиблих та травмованих немає.

У Дніпрі на пожежі постраждав чоловік

21 січня о 16:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Надії Алексеєнко Центрального району міста Дніпро.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла на території приватного домоволодіння всередині одноповерхового житлового будинку. Горіли речі домашнього вжитку в кімнаті будинку на площі 5 кв. м.

На пожежі отримав опіки чоловік, 1982 року народження. Працівниками екстреної медичної допомоги постраждалого госпіталізовано до лікарні.

Пожежу ліквідовано о 17:15. До гасіння займання залучено 6 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

У Кривому Розі внаслідок пожежі в гаражі постраждав чоловік

Вчора о 19:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання, що сталося у гаражі на провулку Варшавський Покровського району міста Кривий Ріг.

По прибуттю до місця події рятувальники встановили, що горить три гаражі. Горіло господарче майно всередині гаражів, а також вогнем пошкоджено легковий автомобіль «SsangYong Rexton», який знаходився поруч на тимчасовій зупинці.

Внаслідок пожежі постраждав чоловік, 1977 року народження, отримав опіки. Працівниками екстреної медичної допомоги постраждалого госпіталізовано до лікарні.

Пожежу ліквідовано о 19:40. До гасіння пожежі залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Джерело: 056.ua