Як обрати ідеальний пуховик у 2024 році: п’ять порад від Андре Тана

Вже середина зими і верхній одяг є у всіх. Але якщо ви не встигли цього сезону оновити пуховик, чи чекали, коли на нього почнуть спадати ціни, або просто хочете обновити образ, то цей матеріал – для вас.

Про це повідомляє сайт 056.

Відомий український дизайнер Андре Тан вважає, що купівля нового пуховика — не те, що потрібно відкладати на наступний сезон. Він поділився порадами, завдяки яким, ваш новий пуховик слугуватиме вам довго, а наступної зими буде і зовсім ультрастильним і модним.

"Більшість стикаються з проблемою пошуку "того самого" ідеального пуховика. Саме тому я зробив для вас рекомендації, як повинен виглядати стильний пуховик у 2024 році, та що вже не носять", – написав дизайнер.

Довжина

За словами Тана, бажано мати довгий пуховик. Оскільки зараз у моді спідниці довжини міді та максі, а пуховик має їх закривати.

"Ні, спідниця може стирчати з-під пуховика, але елегантніше, коли вона виступає максимум на 5 см", — пояснив дизайнер.

Тканина

Модельєр не рекомендує кидатися на блискучі й тонкі тканини, які можуть збиратися в дрібні складки.

"Виглядає дешево і не сучасно. Надаємо перевагу щільним і якісним тканинам", — уточнив Андре Тан.

Застібка

Пуховики можуть застібатися на що завгодно: на ґудзики, клепки, блискавку. Головне — щоб їх не було видно. Найкраще рішення — купувати річ із потайною застібкою, яка має більш актуальний і сучасний вигляд.

Пояс

"Забули про пуховики з поясом-застібкою. Пояс може мати стильний вигляд і вдало підкреслювати фігуру, але тільки якщо це передбачає сама куртка (вона має бути об'ємною) і тільки вільний пояс!" — запевняє гуру української моди.

Стібка

У цьому сезоні найпопулярнішою стібкою є широка горизонтальна. Вона також може бути у вигляді ромба, але рівномірна по всій площі пуховика. Тан не рекомендує купувати виріб із комбінацією стібок.

Джерело: 056.ua