В яких регіонах України буде сніг і сильний вітер: прогноз погоди на 23 листопада у Дніпрі

23-го листопада в Україні вночі у південній частині та на південному сході країни очікується дощ та мокрий сніг, завтра вдень мокрий сніг пройде лише у північних областях.

Про це повідомляє редакція 056.

Синоптикиня Наталка Діденкоповідомляє, що на решті території України опади якісь малоймовірно. На півночі, заході та в центральних областях очікується сильний вітер до штормових поривів. Враховуючи холодну погоду, температура комфорту при сильному вітрі може знижуватися на 4-7 градусів.

Найближчої ночі мороз охопить всю Україну, очікується -4-10, на сході -9-14 градусів.

Вдень у четвер суттєво потепліє у західних областях, до +1+6 градусів.

У більшості областей вдень буде близько нуля, хіба що на сході, Полтавщині, у Дніпрі з районами та на Сумщині -2-6 градусів.

На дорогах – ожеледиця.

У Києві 23-го листопада пройде мокрий сніг та сніг.

Найближчої ночі у столиці очікується 6-8 градусів морозу, вдень близько нуля. На дорогах слизько. У Києві завтра – сильний південно-західний вітер, обережно.

Прогноз погоди у Дніпрі

У Дніпрі хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дрібний сніг закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дрібний сніг розпочнеться знову.

Народний прогноз погоди: Іній на деревах передвіщав мороз, а туман – тепло. Однак, якщо цього дня на деревах іній лежав зранку, то до самого 4 грудня морози будуть змінюватися відлигою.

24-25 листопада потепліє і скоріше всього цей юний сніг втече, визираючи з-за спини мамки-зими.

Проте нагадую: 26-27 листопада в Україні активний циклон спричинить складні погодні умови.

Є час подумати і підготуватися.

Джерело: 056.ua