У Дніпрі та області вирує негода: небезпека падіння дерев, знеструмлення та ускладнення роботи транспорту

Сьогодні Дніпро та область, як і попереджали синоптики, накрила злива з градом. Ввечері гучно від грому, а світло від блискавки. А шквальний вітер валить дерева та кружляє зірвані пелюстки з квіток.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Рух на дорогах дещо ускладнено. Через вітер обламуються гілки. На вул. Гончара дерево похилилось та може впасти у будь-який момент. На Парусі через непогоду вирвало дерево у дворі. Під час негоди дерево впало на контактну мережу та вагон трамваю №6. Пошкоджено лобове скло, ніхто не постраждав.

У звʼязку з погодними умовами електротранспорт переведено на оперативний режим роботи, є відхилення від розкладу. Станом на 19:30 через падіння дерев та гілок затримується рух трамвайних маршрутів №6 та №19.

Також через негоду знеструмлено Кривий Ріг. Енергетики провели аварійне відключення світла фактично по всьому місту. Лікарні та критична інфраструктура перейшла на генератори. Є проблеми і в деяких інших районах області.

"До уваги мешканців області. Прошу зберігати спокій. Це тільки грім. Через негоду низка населених пунктів Дніпропетровщини знеструмлені. Всі служби на місцях. Енергетики вже приступили до роботи. Поки прошу бути пильними на дорогах. Бережіть себе і своїх близьких", – написав очільник ОВА Сергій Лисак.

"Весняна буря! Краса та міць природи. Сьогодні ввечері гучно від грому. І нехай це буде єдина причина для хвилювань. Мирної ночі усім", – написав голова ДОР Микола Лукашук.

Джерело: 056.ua