Стадіонний тур “Океану Ельзи”: чи виступлять на “Дніпро-Арені” в червні 2024 року

Український гурт "Океан Ельзи", фронтменом якого є співак Святослав Вакарчук, планував виступити на стадіоні у Дніпрі 8 червня 2024 року. Але концерт вирішили скасувати, як і усі зі стадіонного туру містами України.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

На офіційній сторінці Instagram адміністрація гурту пояснила, що знову вимушені перенести тур через загострення ситуації. При чому йдеться і про прифронтові міста, але й на західні.

"Очевидно, що через постійну загрозу російських ракетних ударів, масштабні заходи на відкритих великих майданчиках у 2024 році в Україні проводити поки що заборонено.

Саме тому з питань безпеки, а головне з турботою про кожного з нас, переносяться на наступний рік і наші українські стадіонні концерти туру-2022, що не відбулись через повномасштабне вторгнення росії.

Всі раніше придбані квитки на стадіонні концерти туру-2022 ДІЙСНІ на нові дати і ми обов'язково зустрінемось з вами за першої ж можливості на найгучніших концертах в Україні! Та 2024-й для нашої групи не просто звичайний рік", – йдеться в повідомленні.

Організатори попросили слідкувати за анонсами, бо невдовзі будуть цікаві події, коли квитки на ці концерти точно стануть у нагоді. Але багато підписників засмутились. Вони закидали коментарями, де писали, що з 2022 року мають квитки на цей гурт, але концерти постійно переносяться.

У Дніпрі як і в інших містах цей концерт було перенесено з червня 2022 року. І придбані тоді квитки дійсні на нову дату. Станом на зараз на dnipro.internet-bilet квитки досі продаються. Там з 31 тис. місць лишилось 1200.

"Концерти туру “Океан Ельзи” переносяться і обов'язково відбудуться після нашої ПЕРЕМОГИ! Усі придбані квитки дійсні на нові дати", – написали на сайті concert.ua та припинили продажу.

Джерело: 056.ua