Скорпіонам – зміни в житті, Левам – великі гроші: гороскоп для знаків Зодіаку на березень 2024 року

Березень, як ковток чистої холодної води після спраглих затяжних зим. Зараз так необхідно отримати більше вітаміну D, пірнути у світ пригод, нових успіхів та, звичайно ж, кохання. Цей місяць обіцяє бути дуже цікавим. Перші сюрпризи чекають вже в перших числах.

Про це повідомив Мольфар Макс Гордєєв виданню УНІАН, передає редакція сайту 056.

Овен

Вам бракуватиме напору і впевненості в перший тиждень місяця, який пройде під негативним впливом Плутона. Будь-яка невдача може вибити вас із колії і позбавити стимулу до активних дій. Візьміть себе в руки, тільки ви господар своєї долі і тільки від вас залежить.

Венера, яка гармонійно аспектує ваш знак у період з 9 до 19 березня, закликає вас стати більш толерантними і терплячими. Якщо в зазначений період із вами на зв'язок вийде людина з минулого, яка завдала вам колись душевного болю, постарайтеся пробачити її і дати їй другий шанс.

Вільний час присвятіть сім'ї, до чого в період із 20 до 31 березня закликає Сонце, що активізує ваш знак. Придумайте цікавий спосіб проведення спільного дозвілля, наприклад ігри. Вони можуть бути як настільними, так і активними, на природі. Але останній варіант ліпше реалізувати 23 або 24 березня, коли нічне світило опиниться в дружньому вашому знаку Стрільця.

Телець

Березень пройде під знаком свята і розваг. Не треба чекати "чарівника на блакитному вертольоті" – станьте ним самі для себе! Організуйте приємний відпочинок.

Сприятливі дні місяця березень 2024: 1, 9, 10, 19, 24.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень 2024 для жінок

9-20 березня близькі родичі стануть уважнішими щодо вас і відчуватимуть найменші перепади вашого настрою. У будь-якій скрутній ситуації сміливо звертайтеся до них по допомогу – вам нададуть необхідну підтримку або дадуть мудру пораду. 17 або 18 березня, щоб віддячити рідні, організуйте спільний похід у кіно або театр.

У період з 22 по 30 березня ви, нарешті, знайдете відповіді на питання, які давно мучать, а заодно хтось із друзів поділиться з вами секретом. Ви зможете дізнатися, що чекає на вас у не настільки віддаленому майбутньому – зі сну, який присниться в ніч із 26 на 27 число.

В останній тиждень місяця може виникнути бажання взяти участь у ризикованому заході. Якщо ви піддастеся йому, то зазнаєте фіаско. Щоб досягти поставлених цілей у зазначений період, ваші дії мають бути ретельно спланованими, а рішення – зваженими.

Гороскоп на березень для чоловіків

Якщо є можливість вирушити у відпустку в березні, зробіть це. Зірки обіцяють, відпочинете ви на славу і додому повернетеся з цілою обоймою нових ідей!

Березень – чудовий місяць для творчості. Також не образить тих, хто любить ризикувати. Планети порадують і тих, хто вирішить узяти участь у професійних конкурсах і змаганнях.

До будь-якої роботи в першій і в другій декадах місяця підходьте креативно – саме час випробувати нові методи вирішення старих завдань.

Найскладніші професійні завдання заплануйте на будь-який день після 22 березня, їхнє рішення знайдеться швидше. Справ значно додасться. Їхні результати залежатимуть від самодисципліни. Ризикувати в чому б то не було зараз не варто.

Близнюки – гороскоп на березень 2024 року

Наберіться терпіння: можливо, не все буде виходити з першого разу і так, як вам хочеться. Не пасуйте перед труднощами, спричиненими рухом планет, – ви обов'язково їх подолаєте, якщо віритимете в себе і в правильність обраного шляху.

Сприятливі дні місяця березень: 2, 7, 16, 24, 30.

Несприятливі дні: 4, 9, 15, 21.

Гороскоп на березень 2024 для жінок

Проявити гнучкість і, можливо, відмовитися від частини принципів закликають у першу декаду березня зірки. Пустіть у хід чарівність, щоб зблизитися з людьми, з якими зведе доля. Нові знайомі допоможуть втілити в життя багато ваших задумів.

Обов'язково перевіряйте ще раз важливу інформацію, що надходить до вас у період з 20 по 27 березня. Не вірте на слово навіть тим, кого добре знаєте: вас можуть ввести в оману ненавмисно.

Після 28 березня ви можете опинитися в ситуації непростого вибору. Прислухайтеся до внутрішнього голосу – саме інтуїція, а не логічні доводи, допоможе зробити правильний крок.

Гороскоп на березень 2024 для чоловіків

Від вас знадобляться максимум зосередженості й акуратності, щоб не припуститися помилок, ціна яких буде дуже висока. Усі важливі документи перевіряйте ще раз кілька разів. З усіх спірних питань консультуйтеся з кількома фахівцями і тільки потім приймайте остаточне рішення.

Перша і друга декади для багатьох Близнюків – час пожинання плодів. Стануть відомі проміжні або остаточні підсумки справи, якою ви займалися. Найімовірніше, ви залишитеся задоволені результатами.

Після 19 березня, можливі незаплановані відрядження. Поборіть бажання відмовитися – поїздка пройде більш ніж успішно. Планети закликають голосніше заявляти про себе, рекламувати свої знання і вміння.

Остання декада за багатьма параметрами буде чудовим часом. Будь-які завдання даватимуться легше, ніж зазвичай.

Рак – гороскоп на березень 2024 року

Спілкування в березні буде багато – навіть із тими, з ким раніше ви обмінювалися лише вітальними фразами. Навколишні стануть більше і частіше цікавитися вашим життям, вашими думкою і світоглядом. Дозуйте інформацію про себе, не давайте приводів для пліток.

Сприятливі дні місяця: 6, 10, 23, 24, 29.

Несприятливі дні: 4, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Планети на початку місяця пробудять у вас жагу до влади. Ви станете як ніколи вперто відстоювати свої позиції і вимагати від оточуючих беззаперечного підпорядкування. Щоб уникнути конфліктів, контролюйте себе, а не інших.

1 або 2 березня вирушайте на шопінг. Придбані речі порадують відмінною якістю і приємною ціною!

18-30 березня додайте у своє життя різноманітності! Відвідуйте місця, де раніше не були, частіше виходьте у світ, більше спілкуйтеся, причому не соромтеся знайомитися першими.

В останній тиждень місяця вас відвідає дуже цікава ідея. До найдрібніших подробиць продумайте план її реалізації. Можливо, вам знадобиться допомога зі сторони – на ваш заклик відгукнуться близькі.

Гороскоп на березень для чоловіків

Більшу частину місяця ви будете як ніколи багато спілкуватися, листуватися, телефонувати. Можливі ділові поїздки. Бонусом від планет стане те, що у відрядженнях вам легко вдасться поєднати приємне з корисним: здійснити екскурсію новим містом, потішити себе покупками, зустрітися зі старими знайомими і чудово провести час із новими.

У березні вам стане доступна раніше прихована інформація. Скористайтеся нею грамотно.

У першу і другу декади планети створять прекрасні умови для здобуття освіти. Читайте ділову літературу, беріть участь у семінарах, конференціях. Що стосується останніх, досить відсиджуватися в залі для глядачів – ваше місце біля мікрофона! Промова ваша звучатиме особливо красиво і переконливо.

Раки можуть похвалитися відмінною інтуїцією, а після 19 березня багато представників знака продемонструють і зовсім провидницькі здібності! Слухайте внутрішній голос, особливо якщо він говорить триматися подалі від тієї чи іншої людини.

Третя декада місяця, принесе закінчення якоїсь справи або процесу. З ваших плечей спаде важкий тягар.

Лев – гороскоп на березень 2024 року

У березні ви зможете дозволити собі багато чого з того, що раніше було вам недоступно, – і гроші, і час дозволяють. Не перейдіть небезпечну межу, яка відокремлює "багато" від "надмірного". Виконуйте свої бажання "дозовано", інакше не отримаєте того задоволення, яке могли б отримати.

Сприятливі дні місяця: 3, 8, 19, 21, 30.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Планети 9-13 березня закликають уважніше стежити за словами. Не бажайте іншим поганого – повернеться бумерангом. Зараз потрібно говорити тільки про добре і світле, мислити позитивно. Мрія швидше стане реальністю, якщо ви уявите, як вона здійснилася, в найдрібніших деталях, а краще – запишете на папері.

Ви можете багато чого змінити у своєму житті, якщо… почнете змінюватися самі, і зірки 15-27 числа посприяють цьому. Визначтеся з цілями, проаналізуйте, які установки і звички заважають їх досягти. А далі приступайте до роботи над собою. На допомогу вам – психологічна література, доступні в Мережі відеотренінги тощо.

Хтось із недоброзичливців почне розпускати плітки, попереджають планети. Вирахувати цю людину не становитиме труднощів. Але не менш важливо дізнатися, що рухає недругом. Якщо ви самі завдали йому болю, образили чимось, підвели, вибачтеся. Тоді він припинить вам шкодити і налаштовувати проти вас оточуючих.

Гороскоп на березень для чоловіків

У період до 23 числа перед вами відкриються чудові можливості поліпшити матеріальне становище. Це чудовий час для того, щоб придбати або продати рухоме майно і зробити вклади. Підуть справи в гору в тих, хто займається торгівлею. Великим сюрпризом стане повернення раніше втраченої цінної речі або паперу.

Гроші в березні будуть легко приходити, але, на жаль, так само легко і йти, якщо ви не впораєтеся зі спокусою пустити все на розваги та інші задоволення. Думайте про майбутнє.

Розташування планет до 11 березня допоможе швидко розправитися зі щоденними, рутинними справами, яких побільшає. Особливо досягнуть успіху в цей період Леви, чия діяльність пов'язана з наданням послуг. А ось уже в другій і третій декадах березня планети стануть провокувати суперечки з партнерами і навіть розрив домовленостей. Будете тактовними, стриманими і терплячими – уникнете останнього.

Останній тиждень березня пройде під знаком спілкування. Це час встановлення нових стосунків, обміну досвідом, ділових поїздок.

Діва – гороскоп на березень 2024 року

Завдяки сприятливому розташуванню планет ваша самооцінка в березні стане вищою. Ви почуватиметеся впевненіше і напевно зважитеся на те, про що раніше тільки мріяли. Установка "Я впораюся, у мене все вийде" стане провідником до заповітних вершин!

Сприятливі дні місяця: 1, 9, 15, 23, 28.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Грамотно плануйте бюджет, інакше 1-9 березня зіткнетеся з фінансовими труднощами. Період з 9-19 березня зробить вас сміливішими та рішучішими. Ви грайливо подолаєте будь-які перешкоди, що з'являються на шляху до мети. Дух авантюризму, що прокинувся, змусить узяти участь одразу в кількох ризикованих заходах, і це, найімовірніше, принесе вам прибуток! Але будьте обережнішими 11 і 12 березня зірки не сприяють необдуманим діям.

21-27 числа оточуючі стануть гранично відвертими з вами. Якщо до вас звернуться по пораду, сформулюйте її максимально розпливчасто, щоб згодом не виявитися винними.

Гороскоп на березень для чоловіків

Місяць принесе стільки приємних сюрпризів, що ви не раз запитаєте себе: "А чи не сплю я?" Не спіть, дорогі Діви! Просто весь місяць планети будуть благоволити вам, чим і обумовлені щедрі дари місяця!

У першій і другій декадах березня ви почуватиметеся на коні: зі справами впораєтеся легко і швидко, іншим допомагати встигаєте, ще й нові, цікаві проєкти намічаються. Не бійтеся пробувати себе в чомусь новому, експериментувати. Під час таких експериментів ви можете виявити, що душа ваша лежить до зовсім іншої професії! Усе у вас вийде.

Що стосується грошей, то хороші надходження очікуються 9-17 числа. Будь-які починання цього періоду будуть вигідними. Можливе повернення старого боргу, отримання премії або авансу за роботу, яку належить виконати.

Під впливом планет у першій половині місяця ви все ж можете демонструвати не зовсім раціональне ставлення до грошей. Це відгукнеться вам в останній третині місяця – не допустіть!

Терези – гороскоп на березень 2024 року

Зірки посилять тягу до прекрасного – захочеться оточити себе оригінальними предметами декору і оновити гардероб відповідно до останніх віянь моди. Сміливо вирушайте по магазинах. Найвдаліший час для шопінгу – з 17 по 30 березня.

Сприятливі дні місяця: 3, 10, 15, 26, 28.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Люди, з якими доведеться взаємодіяти 1-11 березня, здивують непунктуальністю, на що вказують планети. Постарайтеся стримати негативні емоції і по-філософськи поставитися до будь-яких затримок і запізнень: так доля вчить вас терпіння. Вищі сили немов натякають, що ви занадто поспішаєте, і не завадило б зменшити швидкість.

Друга декада місяця не підходить для починань. Зате ви легко розберетеся з раніше залишеними справами, до яких не доходили руки. 18 або 19 березня комусь зі старших родичів знадобиться допомога – підіть назустріч.

22-30 березня ви поринете у розв'язання побутових питань, і процес виконання домашніх справ видасться напрочуд приємним.

Гороскоп на березень для чоловіків

Розташування планет у першу декаду березня підвищить шанси на працевлаштування. 11-18 числа ви напевно зумієте домогтися симпатії і прихильності впливових людей. Це гарний час для проведення переговорів, участі в конференціях і семінарах, початку відрядження. Якщо ви будете неорганізованими і недисциплінованими, то зазнаєте фіаско навіть у тих справах, у яких почуваєтеся як риба у воді.

Найважливіші справи та ініціативи зірки радять запланувати на останню декаду місяця. Остання декада хороша для впровадження в робочий процес нових прогресивних технологій. Деяким із вас досягти успіху на службі допоможуть дружні зв'язки, набуті або відновлені.

Не будуйте грандіозних планів на 27 число. Цього дня турбот на ваші плечі випаде чимало – встигнути б розправитися з ними!

Скорпіон – гороскоп на березень 2024 року

Ви можете змінити своє життя і життя тих, хто поруч, на краще. У вас все для цього є: бажання, ідеї, ресурси. Почніть з малого – поліпшення мікроклімату в колективі або всередині сім'ї. Не підведіть тих, хто повірив у щирість ваших устремлінь.

Сприятливі дні місяця: 9, 13, 15, 27, 28.

Несприятливі дні: 2, 7, 17, 29.

Гороскоп на березень для жінок

1-8 березня навчання даватиметься непросто. Відкладіть запис на курси, якщо планували зробити це зараз. Роботу над науковими і дослідницькими проектами та інші види інтелектуальної праці також краще перенести.

5 і 6 березня посилиться інтуїція. Організація і відвідування культурно-розважальних заходів принесе особливе задоволення 9-24 березня. Якщо ви займаєтеся творчістю, то напевно перевершите самих себе і покажете світу справжній шедевр! Ризик помилок різко зросте наприкінці місяця. Зважуйте всі "за" і "проти" перед ухваленням остаточного рішення.

Гороскоп на березень для чоловіків

У березні ви, як ніколи, будете залучені в громадські справи, справи колективу й організації загалом. Ви будете сповнені ідей – і більшість із них зустрінуть підтримку в оточуючих.

Перша і друга декади березня – чудовий час для будь-якої колективної діяльності. Головне – не намагатися домінувати.

Для успішного вирішення якоїсь ситуації в першій половині березня знадобиться допомога впливової людини. У першу декаду березня положення планет вказує на ймовірність суперечок і сварок. Не роздмухуйте з мухи слона, – якщо не виходить домовитися з людиною, припиніть бесіду і поверніться до неї після 11 числа.

В останню декаду березня можливе отримання грошей із несподіваних джерел.

Стрілець – гороскоп на березень 2024 року

Змініть обстановку – це піде вам на користь. Ви несподівано для самих себе можете стати відомою, навіть популярною людиною. Скористайтеся привілейованим становищем, щоб вирішити якесь важливе питання.

Сприятливі дні місяця: 7, 8, 17, 25, 26.

Несприятливі дні: 2, 9, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Уникати конфліктних ситуацій 1-9 березня закликають зірки: наслідки суперечок матимуть довготривалий характер. Це гарний час для оновлення інтер'єру. За новими меблями і прикрасами для дому вирушайте 7 або 8 числа.

Невпевненість у власних силах, притаманна вам у другій декаді місяця, буде зумовлена несприятливим розташуванням планет. Досягти успіху, перебуваючи в пригніченому стані, вкрай складно, якщо взагалі можливо. 15 або 16 березня поділіться страхами з близьким другом – він напевно допоможе їх розвіяти.

Планети 22-30 березня сприятимуть поїздкам і подорожам. Зміна обстановки позитивно позначиться на настрої, до того ж у дорозі вас може відвідати блискуча ідея. Її реалізація принесе непоганий прибуток. 25 або 26 числа випаде можливість обзавестися новими друзями. Не відмовляйтеся від знайомства навіть із тими, хто спочатку не сподобається.

Гороскоп на березень для чоловіків

Змінитися можуть зарплата, графік роботи, умови праці. Не виключений навіть переїзд в інший офіс. Не чиніть опір тому, що відбувається: рішення ухвалено – постарайтеся знайти в ньому плюси.

Новий проект може стартувати під вашим керівництвом у першій половині березня. Спочатку не все буде гладко – результат нюансів, які ви не врахували на етапі планування. Однак вам вдасться швидко "вирівняти політ", і надалі труднощів не передбачається. Найбільший успіх чекає на справу, розпочату 7 або 8 березня.

У першій декаді місяця слід бути тихіше води, нижче трави. Не беріть участі в дебатах і суперечках.

У середині березня ви матимете повне право пишатися собою. Тільки ставте перед собою нові цілі і йдіть до них!

Дуже продуктивний і цікавий період обіцяють вам зірки в третій декаді місяця. Не виключено зустріч з тим, до кого у вас одразу ж виникнуть симпатії, а згодом між вами виникне міцна дружба.

Козеріг – гороскоп на березень 2024 року

Не пропустіть підказки Вищих сил! Звертайте увагу на сни: вони можуть містити пораду, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації, застерегти від неправильного кроку.

Сприятливі дні місяця березень: 1, 11, 15, 20, 30.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Розташування планет 1-11 березня створить прекрасні умови для втілення в життя мрії! Головне, вчасно зреагувати, не упустити можливості, що відкриваються.

5 або 6 березня ви ризикуєте стати учасником конфлікту. Відстоюйте свої інтереси і не погоджуйтеся на поступки, інакше вас вважатимуть людиною м'якотілою і слабкою.

Слушним часом для купівлі побутової техніки та гаджетів стануть 14-20 березня. Причому 17 і 18 числа краще ознайомитися з асортиментом інтернет-магазинів.

Не рекомендується вирішувати фінансові та майнові питання. Якщо ви займаєтеся творчістю, очікуйте великого припливу натхнення.

Гороскоп на березень для чоловіків

Гармонійний і загалом вдалий місяць обіцяють вам зірки. Плани буде реалізовано, домовленості – укладено, важливі зустрічі принесуть хороші результати. Козерогам, які замислюються про зміну роботи, саме зараз варто розпочати пошук.

У березні ви будете багато переміщатися. Імовірні відрядження, не виключені поїздки в інші країни і взаємодія з іноземцями. До речі, якщо ви добре володієте іноземною мовою, то напевно (маючи бажання, зрозуміло!) знайдете, як монетизувати свої знання. Про відразу кілька варіантів підробітку ви дізнаєтеся в першій половині місяця.

Чудово проведуть березень Козероги, чия діяльність пов'язана з науковими дослідженнями, викладанням, рекламою, телебаченням, страхуванням і законодавством. Період до 23 березня сприятиме зростанню вашого авторитету.

Водолій – гороскоп на березень 2024 року

У березні ви, як ніколи, відчуватимете внутрішню силу. Відчуття "я можу" переважить страхи і сумніви, ви не дозволите кому б то не було стати біля керма вашого життя. Ви, тільки ви, вирішуєте, куди вам плисти, з якою швидкістю і під якими вітрилами. Збережіть цей настрій якомога довше.

Сприятливі дні місяця березень: 2, 8, 16, 18, 24.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

У першу декаду березня ви опинитеся в ситуації непростого вибору. Замість того щоб мучитися, не знаючи, яке рішення прийняти, постарайтеся абстрагуватися. Присвятіть вільний час хобі – усвідомлення, як вчинити, прийде в процесі!

14-23 березня ви можете перетворитися на справжнього марнотрата! Намагайтеся купувати тільки те, що дійсно необхідно.

24-30 березня енергія вас буде просто-таки переповнювати! Це прекрасний час, щоб зробити ремонт у квартирі або на дачі. Попросіть допомогти близьких друзів.

Гороскоп на березень для чоловіків

Оточіть себе людьми, чиї професійні заслуги та особисті якості викликають захоплення. Завдяки планеті, що відповідає за соціальний статус, у березні ви можете значно просунутися кар'єрними сходами – але, якщо зануритеся в середовище дуже успішних людей.

12-14 березня не займайтеся вирішенням особистих питань у робочий час. Може здатися, що начальство занадто зайняте, щоб звертати на вас увагу, на ділі ж ви перебуватимете під його пильним поглядом.

До 23 числа, якщо ви почуваєтеся впевнено у справі, якою займаєтеся, задумайтеся про початок самостійного шляху в професії. Планети підготували благодатний ґрунт для старту власного бізнесу. У цей же час може почати приносити доходи хобі.

Остання декада березня хороша для будь-якої дослідницької діяльності, пошуку відповідей на складні запитання. Ви напевно доберетеся до істини, чим прокладете собі дорогу до заповітної мети.

Риби – гороскоп на березень 2024 року

Березень стане важливим місяцем для тих, хто перебуває на роздоріжжі доріг, не розуміє істинних причин подій, що відбуваються з ним, не бачить виходу із ситуації, що склалася. У кінці тунелю нарешті з'явиться світло. Ідіть на нього з цілковитою впевненістю, що починається новий, щасливіший життєвий етап!

Сприятливі дні місяця: 5, 16, 18, 22, 30.

Несприятливі дні: 2, 7, 13, 27.

Гороскоп на березень для жінок

Часто стикаєтеся з проблемами в певній сфері життя? Ворожіння в період з 1 до 9 березня відкриє справжню причину невезіння.

Не віддавайтеся безплідним мріям у другій декаді березня. Якщо у вас є конкретна мета, складіть план дій щодо її досягнення. 18 і 19 березня і зовсім присвятіть вирішенню дрібних побутових питань, оскільки для глобальних справ це зовсім не вдалий час.

22-30 березня непередбачуваною поведінкою ви здивуєте не тільки оточення, а й себе. Одні засудять, а інші, навпаки, зачаруються вашою безпосередністю. У цей період ви фонтануватимете цікавими ідеями і знайдете незвичайний спосіб розв'язання давно назрілої проблеми.

Гороскоп на березень для чоловіків

До 23 березня у вас відкриється друге дихання – завдання, які раніше забирали багато часу і сил, стануть даватися набагато легше.

11 числа збільшується небезпека стати жертвою шахраїв, погодившись на привабливу фінансову авантюру, або ж втратити гроші через власну неуважність. Будьте напоготові!

Особливо старанно й відповідально виконуйте всі доручення керівництва в другій декаді місяця, навіть якщо здається, що якісь із них – для галочки. Зараз ні ви, ні ваш начальник можете не усвідомлювати всієї важливості деяких справ, але прийде час, і виявиться, що їхній вплив на підсумки якогось великого проєкту було недооцінено.

Винесіть урок із ситуації, яка відбудеться 23 березня. Найімовірніше, його формулювання звучатиме так: "Не потрібно бути занадто добрими".

Джерело: 056.ua