СК “Дніпро-1” – “Зоря”: гострий та тривожний поєдинок за п’ятий гол

Сьогодні, 9 квітня, "Дніпро-1" та луганська "Зоря" провели матч 23-го туру української Прем'єр-ліги сезону-2023/24. Поєдинок відбувся на "Дніпро-Арені". Закінчився рахунком "2:2".

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Склад дніпрян відрізнявся по одній позиції – через травму не зіграв кращий снайпер команди Філіппов, якого замінив Танчик. На вістрі атаки висунувся Гуцуляк. На 4-й хвилині зустрічі попросив заміну лідер команди Піхальонок. Його у центрі поля замінив Очеретько.

Через зміни певний час у дніпрян пішов на встановлення зав’язків на полі. Першу гостру атаку вони провели на 15-й хвилині – Гуцуляк взяв гру на себе у чужому карному майданчику, проте пробив прямо у руки Сапутіну. Невдовзі Рубчинський зробив відмінне закидання на хід Лєднєву, але його за межами штрафного майданчику випередив голкіпер, відбивши м’яч головою, після чого сферу підхопив Гуцуляк, але пробити йому не дали захисники. Гості відповіли ударом Башича метрів з 20-ти, який Волинець в красивому стрибку перевів на кутовий.

А на початку другого тайму спортклубівці відкрили рахунок! Після стандарту у виконанні Мірошніченка Адамюк перестрибнув суперника і завдав удар головою, з яким впорався голкіпер, але першим на добиванні був Сваток – 1:0! Поки гості приходили до тями дніпряни подвоїли рахунок і знову після стандартного положення – Мірошніченко навісив з кутового і Гуцуляк відмінним ударом головою подвоїв рахунок!

Луганчани швидко оговтались і Кірюханцев скоротив розрив у рахунку, перекинувши м’яч через Волинця. А ще невдовзі голкіпер дніпрян зреагував на удар головою з близької відстані Горбача.

Далі продовжилася напружена гра. Спортклубівці по довгу тримали м’яч і після однієї з комбінацій Рубчинський вивів на удар Гуцуляка – надійно зіграв Сапуткін. Але у відповідь луганчани зрівняли рахунок – Горбач знову зумів пробити головою після навісу з лівого флангу, але тепер без шансів для Волинця.

Гра була дуже гострою. Але забити п'ятий гол жодній з команд не вдалось. Заважала і повітряна тривога, яка почалась за 15 хвилин до завершення гри. Спортклубівцям так і не пощастило отримати жадану перемогу, що відновитися в таблиці УПЛ. Зараз вони посідають четверте місце. Наступна гра пройде 15 квітня з "Металістом".

Джерело: 056.ua