СК “Дніпро-1” – “Металіст 1925”: зміна результату у компенсований час

Сьогодні відбувся заключний поєдинок 24-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр ліги. Футболісти СК "Дніпро-1" зіграли внічию з харківським "Металістом 1925". Матч завершилася рахунком 1:1. Авторами голів стали півзахисник Олексій Гуцуляк, який вивів спортклубівців вперед на 19-й хвилині, та захисник господарів Максим Імереков (90+6).

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Команди зустрічалися на стадіоні Лівий берег Київської області. Дніряни виглядали трохи краще і відкрили рахунок у першому таймі, проте харків'яни врятували гру на останніх хвилинах поєдинку після стандарту.

Фаворит зустрічі, що проходила на столичному стадіоні “Лівий Берег”, відкрив рахунок відносно швидко: Олексій Гуцуляк після пасу Едуарда Сарапія втік від Максима Імерекова, обіграв Мар’яна Фарину та розібрався з Олегом Мозілем.

Відразу ж харків’яни отримали чудовий шанс відігратися, але Дмитро Юсов після закидання Владлена Юрченка не зумів у дотик пробити влучно.

Команда Юрія Максимова контролювала хід гри і була ближчою до другого голу, ніж суперник – до першого. У другому таймі Металіст 1925 мав шанс зрівняти рахунок, але Євген Волинець після удару Дениса Гармаша перевів м’яч у перекладину.

І все-таки команда Віктора Скрипника врятувалась у компенсований час. Захисник Імереков після подачі з кута поля головою пробив у перекладину і тут же ногою добив м’яч у сітку.

Дніпро-1 втратив можливість ближче підібратися до Кривбаса, що йде третім. У наступному турі дніпряни зіграють у гостях проти Вереса. Металіст 1925 з 18-ма пунктами залишився на 15-му (передостанньому) місці. Харків’яни не перемагали вже у 12 матчах поспіль.

Спортклубівці відчувають, коли хтось вибуває зі складу

У матчі проти харків’ян не зуміли зіграти одразу троє гравців основи дніпрян – Адамюк пропускав гру через дискваліфікацію, а Філіппов і Піхальонок – травмовані. На правому фланзі захисту зіграв Пасіч, а в атакуючій лінії Третьяков повинен був скласти тріо з Гуцуляком і Лєднєвим, при цьому Очеретько перейшов у центр поля, але на розминці Третьяков отримав пошкодження, і його у старті замінив Гаджиєв.

Півзахисник СК "Дніпро-1" Олег Очеретько вважає, що саме зміни в команді стали причиною невтішного результату матчу проти "Металіста 1925".

"Всі нам потрібні, щоб усі були у строю. Усе це важливо для нас. У нас і так мало людей, а коли хтось вибуває – це дуже прикро, адже у нас єдина команда і всі хочуть, щоб усі були здорові і живі", – сказав він.

Скрипник емоційно відреагував на порятунок "Металіста 1925" в матчі

Головний тренер харківського Металіста 1925 Віктор Скрипник підбив підсумки матчу 24 туру УПЛ проти Дніпра-1 (1:1), який сьогодні проходив у Києві.

"Моментів було мало з обох сторін. У нас було два гарних моменти, один із яких ми реалізували. Це ще не наш рівень, що ми можемо обігрувати Дніпро-1, але якщо будемо проявляти характер, як сьогодні, то дивлюсь у майбутнє позитивно. Хоча прикро, що знову не перемогли, але чекаємо на перемогу і повинні з нею зустрітися", – сказав після матчу Скрипник.

Огляд таблиці УПЛ

"Шахтар" не зупиняє переможну ходу у 2024 році. "Гірники" не без проблем здолали на виїзді Ворсклу у матчі-репетиції фіналу Кубка України. Догравала команда Пушича у меншості через вилучення Зубкова.

"Динамо" теж не без проблем здобуло мінімальну перемогу на полі Олександрії. Підопічні Шовковського тримаються у чотирьох очках відставання від "гірників".

Тим часом, "Кривбас" та "Дніпро-1" втратили бали. Криворіжці не втримали перевагу на полі "Руха", який йде п'ятим. У свою чергу підопічні Максимова дали "Металісту 1925" вирвати нічию.

Осічкою борців за єврокубки скористалось "Полісся", яке після чорної смуги на старті цього року здобуло вже другу поспіль перемогу. Житомирці вирвали три очки у битві з "Колосом" завдяки виходу Танковського та впритул наблизились до "Руха".

Продовжують віддалятися від небезпечної зони "ЛНЗ" та "Зоря", тоді як команди останньої шістки перемог не святкували. У зоні вильоту залишаються "Минай" та "Металіст 1925". Останні відстають від перехідних ігор всього на один бал.

Джерело: 056.ua