СК “Дніпро-1” – “Металіст-1925”: де та коли дивитися матч представників різних ешелонів турнірної таблиці УПЛ

Сьогодні, 15 квітня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть матч 24 туру УПЛ. На «Арені Лівий Берег» в Київській області вони зіграють у гостях проти харківського «Металіста 1925». Початок зустрічі о 18:00. В прямому ефірі матч транслюватиме УПЛ ТБ.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

В рамках різних українських турнірів різного рівня харківський та дніпровський колективи провели 10 очних поєдинків. Загальна статистика на стороні "Дніпра-1". Примітно, що у матчах УПЛ "Металіст 1925" жодного разу не відбирав очки у спортклубівців. Попередня зустріч цих колективів закінчилась мінімальною домашньою перемогою дніпрян.

"Металіст-1925" – явний аутсайдер чемпіонату, що загубив свою лідируючу форму. За шість матчів цього року у них дві нічиї при чотирьох поразках. Від останнього міста підопічних Скрипника відділяє лише 2 залікові бали.

Дніпряни у весняну частину УПЛ набрали лише 9 залікових балів, з 18 можливих. Після виходу із зимової перерви здобули дві перемоги та розписали три нічиї. Перебувають на 4 місці УПЛ.

Проте СК "Дніпро-1" є грізною силою за мірками українського елітного дивізіону, яка знає свої сильні сторони. І зараз настає найважча частина чемпіонату, бо після "Металіста-1925" та "Вересу" йдуть "Динамо", "Кривбас" та "Шахтар" – наші прямі конкуренти, які зараз досить впевнено грають.

До всього цього ще додаються кадрові проблеми. Через дискваліфікацію у матчі не зіграє захисник дніпрян Володимир Адамюк. Через травми не буде також Піхальонка та Філіппова.

Прогноз букмекерів на матч СК "Дніпро-1" – "Металіст-1925"

Дуже важко назвати причини та фактори, згідно, чи завдяки яким харківський колектив зуміє відібрати очки у одного з лідерів в лиці "Дніпра-1". Навіть зважаючи на домашній статус поєдинку, букмекери теж абсолютно не вірять у команду Віктора Скрипника. Поставимо на те, що обидва колективи відзначаться голами, і на підсумкову перемогу підопічних Юрія Максимова.

Джерело: 056.ua