СК “Дніпро-1” – “Чорноморець”: сім голів та визначення одноосібного лідера УПЛ

У понеділок, 27 листопада, завершилася програма 15-го туру чемпіонату України. В результаті гри СК «Дніпро-1» на домашньому стадіоні розгромив «Чорноморець» з рахунком 5:2. Команда Юрія Максимова здобула четверту поспіль перемогу в УПЛ.

Про це повідомляє сайт 056.

Наставник дніпрян Юрій Максимов повністю повторив той же склад, котрий переграв у гостях «Шахтар» перед перервою у чемпіонаті, а якщо не рахувати воротарську позицію, то склад спортклубівців не змінюється вже четверту гру поспіль.

Одесити першими провели різку атаку. Але після пресингу Піхальонок змушує суперника вибити м’яч в аут, з якого Адамюк робить вкидання на кут воротарського майданчику, де Філіппов розгортає захисника і влучно б’є низом у дальній кут -1:0!

Пропущений гол змусив заграти гостей активніше. Вони заробили штрафний удар прямо перед карним майданчиком дніпрян, Авагімян завдав удару в поперечину, після чого м’яч влучив у Волинця і залетів у сітку воріт -1:1.

У перерві замість Філіппова вийшов Танчик і на вістрі атаки перейшов Гуцуляк. Саме Гуцуляк став своєрідною стінкою для Адамюка, котрий обігрався з партнером і з носку пробив низом у дальній кут – 2:1. Невдовзі Гуцуляк міг довести перевагу дніпрян до двох м’ячів, але з близької відстані пробив головою прямо у руки голкіперу.

Розуміючи, що перевага дуже хитка спортклубівці одразу провели блискучу комбінацію Піхальонок – Танчик – Лєднєв, коли останньому залишалося влучити з метру у порожні ворота -3:1!

Проте одесити продовжують атакувати і спочатку Самсон б’є головою вище воріт, а у наступній атаці Сарапій у чистому підкаті вибиває м’яч з під ніг Бадібанги, не даючи йому вийти сам на сам із голкіпером. У підсумку на 76-й хвилині чергова атака гостей завершилася голом Кузика, який спокійно розстріляв ворота спортклубівців у карному майданчику.

За мінімального рахунку дніпряни взяли м’яч під контроль, повністю позбавивши суперника можливості проводити атаки, а джокером спортклубівців у ці хвилини став Танчик, котрий двічі відбирав м’яч у суперників на їх половині поля, і якщо у першому випадку його удар був неточним, то з другої спроби Володимир прошив голкіпера -4:2.

У компенсований арбітринею час Мірошніченко перехопив передачу суперника перед карним майданчиком і завдав невідпорного удару в дев’ятку. 5:2 – непроста, але повністю заслужена перемога дніпрян, котрі очолюють турнірну таблиці після першого кола!

Джерело: 056.ua