СК “Дніпро-1” – “Чорноморець”: на нараді вирішили, чи буде матч УПЛ

Попри не дуже сприятливу погоду, підготовка до сьогоднішнього матчу 15-го туру VBet-ліги між «Дніпром-1» та «Чорноморцем» триває за планом. Це засвідчили учасники ранкової наради представників команд та офіційних осіб. Перш за все, тільки-но завітавши на стадіон, вони оцінили стан газону – поле «Дніпро-Арени» цілком дозволяє грати.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на пресслужбу клубу.

У нарадчій залі були затверджені кольори форми. Наша команда зіграє у синьому комплекті (воротар – у бірюзовому светрі); одесити вийдуть у білому (воротар – у червоному светрі). Також делегат УАФ Ярослав Дерев’янко нагадав про необхідні заходи безпеки.

Зазначимо, що матчу, як і всім зустрічам туру, передуватиме спеціальна акція на честь Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років. Команди та арбітри зроблять спільне фото з траурним банером «Пам’ятаємо».

СК «Дніпро-1» завершує підготовку до матчу на тренувальній базі, де зібралася вчора у другій половині дня. Гравці провели передматчеве тренування та необхідні медичні процедури.

«Чорноморець» прибув до Дніпра напередодні – вони встигли виїхати з Одеси якраз перед початком негоди, що паралізувала життя міста. Тож, підготовці гостей, які перебувають наразі у готелі, до гри нічого не заважає.

Матч СК «Дніпро-1» – «Чорноморець» розпочнеться сьогодні о 17:00.

Нагадаємо, ми писали:

Джерело: 056.ua