“ПТН ПНХ”, “Мир – найвища цінність людства” чи “Винищувачі зла”: голосуємо за найкращу марку 2023 року

"Укрпошта" закрила альбом марок воєнного часу за 2023 рік. І тепер визначає найкращу. Долучитися до голосування може кожен, залишивши коментар у Facebook за посиланням.

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Минулий рік був досить насиченим поштовими випусками. Марки присвятили нашим захисникам, енергетикам та залізничникам, і відправляли в нокаут путлера, і увіковічнювали славу міст-героїв. А рік закінчили дуже теплим та трішки веселим випуском з новітнім образом святого Миколая та першою маркою в українській Лаврі.

"Загалом мали 18 особливих випусків. Та хоч кожна з цих марок по-справжньому заслуговує стати культовою, завжди є та, що викликає найбільше емоцій. Вона і стане класикою, якою у 22 році стала марка з кораблем. Тут, може, вже варто випускати серію «русскій воєнний літак, йди на ..», але це вже рік 2024.

А поки, і до 21 січня включно, ми голосуватимемо за найкращу поштову марку серед 10 художніх марок та 8 поштових блоків року 2023", – написав Смілянський.

Голосуємо у коментарях: «найкраща марка №…; найкращий блок №…». Має вийти 2 номера, один на марку, інший – на блок. 24 січня будуть відомі переможці, а їх автори – нагороджені

Джерело: 056.ua